AHOJKY,MOC BYCH NĚKOHO Z VÁS CHTĚLA POPROSIT O RADU :o) PŘED PÁR DNY JSEM NAŠLA PEJSKA.POBÍHAL U VELMI RUŠNÉ ULICE.VOLALA JSEM MP,ABY PEJSKA ODCHYTILI.BOHUŽEL,NEMOHLI HNED PŘIJET.PEJSEK BYL VYSTRAŠENÝ,ALE NAKONEC SE MI HO PODAŘILO PŘEMLUVIT.OD LIDÍ,CO NA NÁS KOUKALI Z OKNA JSEM SE DOZVĚDĚLA,ŽE TEN MALÝ CHUDINKA BYL CELÉ ODPOLEDNE PŘIVÁZANÝ U KONTEJNERU.DOMŮ JSEM SI HO VZÍT NEMOHLA,TAK JSEM ÚTULEK VIDĚLA JAKO JEHO NOVOU ŠANCI NA NOVÉ PÁNEČKY. BOHUŽEL,V ÚTULKU JE PEJSEK ZNÁMÝ,MÁ MAJITELE.TAN SI PRO NĚHO VĚTŠINOU ZA 3-4DNY PŘIJDE A ONI MU HO MUSÍ VYDAT?!PRÝ NENÍ TÝRANÝ. MŮŽETE MI NĚKDO PORADIT,NA KOHO SE OBRÁTIT.VŽDYŤ TOHLE ŘECE UŽ JE TÝRÁNÍ,TAK NECHÁPU,PROČ PEJSKA ZNOVU VYDAJÍ
AHOJ, TAKY JSEM JEDNOU ŘEŠILA SOUSEDA, KTERÝ TÝRAL PSA - NETÝRAL PŘÍMO, ALE MĚL ZAVŘENOU DOGU V KLECI ASI METR NA METR I V ZIMĚ. OBRÁTILA JSEM SE NA SPOLEK PRO OCHRANU ZVÍŘAT A TI MI DALI KONTAKT NA USTŘEDNÍ KOMISI PRO OCHRANU ZVÍŘAT PŘI MINISTERSTVU ZEMĚDĚLSTVÍ. MAJÍ TAM SVOJI PRÁVNIČKU, MGR. SPURNOU, TA BY TI MĚLA PORADIT. KONTAKT - ukoz.prav@mze.cz T: 221 812 346, (326) Pani Mgr. Spurna. MNĚ PORADILA, ABYCH NAPSALA OZNÁMENÍ NA PODEZŘENÍ Z TÝRÁNÍ ZVÍŘAT NA MĚSTKÝ ÚŘAD PRAHY 10 (ON BYDLEL NA P10) A KUPODIVU, ONI PŘIJELI ASI ZA TÝDEN - S VETERINÁŘEM A JEŠTĚ DVA LIDI...A ON MUSEL TU KLEC PŘEDĚLAT. NO NEVÍM, JESTLI TO PEJSKOVI POMOHLO, ALE ALESPOŇ TEN DEBIL VĚDĚL, ŽE MU TO JEN TAK PROCHÁZET NEBUDE, I KDYŽ JE TO OFICIÁLNĚ "JEHO PES". DRŽÍM PALCE!
MOC DĚKUJU ZA KONTAKT. NAPSALA JSEM TAM,UVIDÍME,JESTLI PORADÍ. JEŠTĚ JEDNOU,DÍKY MOC
anna*
Není zač...na člověka to někdy padne, jak se lidi mohou takhle chovat ke zvířatům...ještě dneska jsem náhodou našla číslo na paní ze Spolku pro ochranu zvířat - paní Vrbová - 777106178, tak kdyby bylo třeba, zkuste to i tam. Tak držím palce a hodně energie! Anna
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.