Jen takový technický dotaz. Dají se reklamovat zakoupené ryby? Nejde ani tak o cenu jako spíš o princip. Koupil jsme asi za 120 Kč ryb, u kterých se po 2 dnech projevila krupička. V jejím důsledku mi vymřelo defakto celé osazenstvo akvária (asi 40 ryb) v odhadované hodnotě asi 1000 Kč. Dá se s tím něco dělat? Dík za odpověď
V podstatě dá, ale lze reklamovat jen to množství ryb s krupičkou, to že jste nalil ryby z krámu do akvária je vaše fatální chyba, neboť už začátečníkům se říká, že po zakoupení ryb je vhodné tyto umístnit do karanténí nádrže. Takže vemte si paragon, uhynulé ryby buď zmražte, nebo je naložte buď do lihu, nebo formalínu a pokuste se vymáhat na prodejně vrácení peněz či výměnu zboží. Ale pokud mohu radit z vlastní zkušenosti, tak se reklamace vyplatí u velmi drahých ryb, například při úhynu velkých arowan, rejnoků, importních krunýřovců a u mořských ryb, je dobré mít i výsledky pitvy od veterináře a veterinářů co se specializují na ichtyo faunu, tak těch je setsakramentsky málo...
dordan*
vím, že tím že je tam dám se vystavuji riziku, že se nakazí ostaní ryby nějakou nemocí (jsem akvarista 15 let veřte nevěřte - tedy sváteční jak se říka) mám akvário na ozdobu, nic nezkouším, držím se svých oblíbených druhů, žádné experimenty - ryby se mi sami množí v akváriu, takže nové kupuji jen vyjímečně. Na karanténí nadrž nemámbohužel místo. Protože správna karanténa je defakto normálni akvário bez ryb...
Tak reklamovat se daj.Už se mi to také stalo,ale nereklamovala jsem,i když mi to napadlo celé akvárko.Oni vám řeknou ,že jste špatně postupoval a nic s tím nenaděláte,ale pokud je to slušný zverimex tak vám bud daj náhradu nebo vrátí peníze.Tak jak to dopadlo reklamovalo se nebo nereklamovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.