Nejste přihlášen/a.
Moje už přez půlroku stará samička morčete neustále kouše mříže! Je to až brutální kousání a velmi vytrvalé , myslíte že by to mohlo být tím že je březí nebo tak nějak ... Nebo prosím poraťte jak jí tento zlozvyk odnaučit Předem děkuju
Dobrý den, podle informací z odkazu to dělá kvůli obrušování zubů. Také je tam doporučována ta větvička a hlavně prý kvalitní seno. Je tam i řada dalších dobrých informací. Zdravím!
Morče je hlodavec a potřebuje si brousit zuby. Dejte mu do klece kousek větve. Dáváte mu i mrkev? Načtěte si něco. Dám Vám video:
Moje Beruška byla v kousání klece přeborník. Měla dvě oblíbená místa, kde drnkala a drnkala Nešlo jí o obrušování zoubků, ale o pozornost. Dokonce to došlo tak daleko, že přední hlodáky měla úplně zbroušené a přestávala jíst. Jediné, co mi pomohlo, bylo přeorganizování vybavení klece a víc jsem se jí začala věnovat... Teď už je v pohodě, ozývá se hvízdáním a drnká jen občas
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.