Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vápenka - jak namazat andulce zobáček olejem

Od: myska744 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den ... včera jsem sem dávala otázku ohledně vápenky ,moc děkuji všem za odpovědi ,přijel za mnou kamarádk a doporučil mi stolní olej ,ale máme problém ,nevíte jak ho andulce dostat na ozobí? Zkoušela jsem vetovou tyčinku namočit do oleje a potřít jí to ... ale to se nedá :D létání po kleci ,po domě atd. nedá se ani chytit ,nechci jí ublížit ,nevíte jak na to? :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Nejlepší je andulku polapit v kleci. Chňapněte ji opatrně do ruky a poproste kamarádku, aby andulce ozobí namazala, zatímco ji budete držet. Prosím, omezte tuto dobu na minimum, snažte se to zvládnout co nejrychleji. Pro andulku je to velmi stresující.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]