Nejste přihlášen/a.
Dobry den, prosim Vas, chci se zeptat.
Vcera jsme si privezli 3mesicni kotatko mainske myvaly kocicky, mame granulky Royal, muzeme jeste neco pridat ke strave? kolikrat denne a jake mnozstvi cca. Mockrat dekuji za odpoved. Radim a kocicka Sofia
Radime, dejte fotku! V sousedství sedávají ve francouzském okně dvě mývalky. Stříbrná a zlatá. Mají nádherně průzračné oči, jako voda a náprsenku a huňaté ocasy a štětičky na uších. Vždycky se zastavím a pozdravim je. Stoupnu si pod okno a něco jim říkám vrkavým hlasem a mžouravě mrkám. Chvilku na mě koukají a pak také zamžourají. Jsou úžasné. Vyzkoušejte, co má kočička ráda. Dceřini kocourci mají rádi jogurt, sýr kotyč, mazací sýr. Když říkám, že mají rádi, to neznamená, že dostanou plnou misku. Trošku, asi tak jako malou lžičku. Jeden kocour má rád sladké pečivo, druhý rohlík s máslem, snídali se mnou, když jsem je hlídala. Teď má nového orientálku krátkosrstou, kocourka a ten miluje ovoce a zeleninu. Na večeři si dá rajče a to měl na oběd hrozny. :D Kočka je především masožravec a má tu velikou výhodu, že nesežere všechno. I to, co jí nechutná, jako pes, který je zachtivný. Kočka sežere jen to, co jí chutná. Granule jste zvolili kvalitní. Můžete k nim přidávat část masové kapsičky pro kočky. Dva kluci dcery granule s kapsičkou milují, jeden ne a jednomu je to fuk. Maso buď převařené nebo alespoň přemražené, skrz cizopasníky.
kocky-online.cz/... Ať je kočičká zdravá a bez problémů.
Moje kočky taky vyrůstaly na Royalkách a tak 2x týdně dostávaly přemražené nadrobno nakrájené hovězí masíčko,to jim neublíží a koťatům moc chutná.Dál jim moc chutnají tyto kvalitní konzervičky Brit Care-mají i pro malinká koťátka a je to opravdu maso,losos,krůta.tuňák s rýží.Jsou dost drahé ale do malého kotěte bych ty penízky dala.konzervičky jsou opravdu na úrovni,žádná chemie ani soja.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.