Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucpaný nos u psa, chrochtání

Od: ondras* odpovědí: 2 změna:

Přeji pěkný den, potřeboval bych poradit. Máme doma 4-letého maltézáka, který od včerejška často chrochtá, jako by měl ucpaný nos nebo tak něco. Je celkově takový slabý. Veterinář má zrovna dovolenou, bude tam až v pátek. Tak by mě zajímalo co s ním mám dělat. Je mi ho líto jak se trápí :( Děkuji za rady, Ondra

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

floro*
hodnocení

3x

Je úterý, do pátku dlouhá doba, do té doby můžete o něj přijít. Vemte ho k jinému veterináři! To je asi nejjednodužší rada. Může mít něco zaskočeného nebo vdechnutého v nose.

hodnocení

0x

Já si myslím, že něco vdechnul, zaskočilo mu a má problém s dýcháním. Fakt to chce veta co nejrychleji. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]