Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boule u psa

Od: tinky* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

máme čivavku, teď v srpnu ji budou dva roky a přes noc se jí udělala boule na bříšku. Nevím zda ji něco neďoblo nebo zda to bude nádor. Nijak se jí to nezvětšuje ani nezmenšuje. Když ji na to sáhnu nejeví známky, že by ji to bolelo, ale ihned si to oblíže. Tak nevím, zda ihned utíkat k veterináři nebo počkat 2-3 dny, zda se to zmenší nebo ne...

Boule u psa

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to blbě vidět. Je to zduřená mléčná žláza, část mléčné lišty? Kdy hárala? Nemůže to být podivné falešné březí? ;) Zítra by to chtělo veta.

pinkulinka*
hodnocení

0x

Může to být cokoli. Já osobně jsem to nezažil, ale doporučuji s tím jít k veterinářovi.

ohneta*
hodnocení

0x

Nejspíš to bude jen tukového původu, pro klid v duši s tím k vetovi zajděte.

bohemica*
hodnocení

0x

Během několika nejbližších dnů by ch s fenou navštívila veterináře. Pokud se zduření skutečně objevilo přes noc, může se jednat o nějaký nespecifický zánět, ale ten by byl na pohmat citlivý. Může se jednat o problém s mléčnou žlázou, falešnou březostí atd.*srdce*

hodnocení

0x

tinky, napište, co to bylo a jak to vet řešil. *hej*

doplněno 02.07.13 07:24:

Nektarinka, po přečtení vašich řádek, jsem zůstala chvilku čučet. Buď jste hodně mladá nebo hodně blbá. S veškerou úctou musím říct, že něco tak maximálně pitomého jsem dlouho neviděla. *blee*

doplněno 04.07.13 11:49:

Nektarinka, jak dlouho už ty bouličky měla, než jste se odhodlali k vetovi? :D

nektarinka

Náše malá fenka je má taky byli jsme u veterináře říkal jen kdyby se zvětšovalo máme přijít a něco s tím uděláme,ale bojím se že jak dotoho hrábnou bude to špatné, můžou to být i rakovinové bulky.A tak přidávám vločky do vař.jídla,zeleninku a ted asi se mnou nebudete souhlasit mandle-a jak si na nich pochutnává! A víte že jsou proti rakovině?Budu zvědavá jak nám pejsek dlouho vydží,ale na řezání jí určitě nedám!*cert*

bohemica*

Co dodat? Můžete Vaši fenku zachránit důkladným vyšetřením a případným chirurgickým zákrokem.

Kdyby nedejbože mělo vaše dítě podobné obtíže, nasadili byste mu zeleninku a mandličky?

nektarinka

Promiň babkazov jestli ti je ze mně blbě ,ale já už 10letou fenu kuchat určitě nenechám!Co člověk to názor,kamarádka takhle byla se psem u veta a už mu tam zůstal a takových peněz to stálo!Kdyby alespoň to dobře dopadlo...No můžeš valit oči a zelenat jak chceš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]