Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neposlušný pes

Od: caky odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám kříženeho vlkodava v září mu budou 2roky.je hodný.ale docela závislý na baloncich.k vuli nim je schopný se porvat i když zatím se to nestalo.nenechá si je vzít a všem je krade,nevím co s tím,děkuji za odpověd alá

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

neon*
hodnocení

4x

Co takhle mit po ruce druhy micek. Kdyz chci ten jeji, tak mu nabidnu druhy. Takhle se obecne da resit jakykoli privlastnovaci komplex. Nesmi mit pocit, ze prichazi o neco cenneho, ale ze vlastne o nic neprichazi, muze si balonek kdykoli vyzvednout, vzit jiny, proste muze byt v klidu. Proc ho vlastne nemuze mit? Jak vubec vznikla tato jeho vlastnost? Nekdo mu bral balonek nasilim? Ja bych sel takto pomalu, trpelive. Byt blizko u nej kdyz ma balonek. Davat mu na nej ruku, treba s pamlskem v dlani. A nechat ji lezet na balonku, hned ho nekrmit, hladit jej, proste at si zvyka, ze mu nekdo saha na balonek. A ruzne mu jej brat, davat jiny, davat misto toho pamlsek. Aby mel pocit, ze vlastne balonek neni tak dulezity.

caky
hodnocení

no jo já mu dám i tři balonky.a stejně je nedá.když jsem s ním dama tak ho odevzdá.ale jakmile je tam jiný pes.i ktereho zná. tak se zasekne a nedá

kratast*
hodnocení

0x

nedávat balonky.

seberte mu balonek a dejte povel dost, konec nebo tak neco musíte si ho naucit ze vy koncite hru stejne jako jste ji vy zacali .

hodnocení

0x

Napadá mě jen jediné. Zanedbali jste poslušnost a je třeba se psem cvičit a poslušnost do něho dostat. Ale u vlkodava si nejsem jistá, jestli se to podaří. Nedovedu si vás na cvičáku představit. ;) Cviky poslušnosti do něho dostanete snad, ale pochybuji, i bez cvičáku. Sedni, lehni, vstaň, k noze, ke mně. Chůze, běh, obraty se psem u nohy, to všechno je proto, že se naučí poslouchat a pak ho slovem zastavíte na cestě za míčkem, případně mu ho odeberete. To je jediná cesta. :DAle nevím, jestli se vám to podaří, protože moje jorkinka Dorotka je také těžký závislák na míčcích. Řeším to tak, že si nosí svůj a nemá potřebu ho komukoliv krást i za cenu krve. Každou chvíli si ho někam položí, v trávě ho nevidím, tak ji musím vracet nebo dělat, že pro něho sama jdu. Ihned se otočí a běží si pro něho, kupodivu si vždycky pamatuje to místo. Ale se cvičením poslušnosti to je také tak jako s vašim psem. Jen s tím rozdílem, že Dorka má nějakých 5 kilo. *jasne*

doplněno 30.06.13 07:13:

neon, bezva odpověď! Chytrá a rafinovaná. Určitě bude fungovat. *palec*

bohemica*
hodnocení

0x

Dokud nevypilujete poslušnost, tak mu dávejte na procházku náhubek a míček mu dovolte jen za odměnu po cvičení.*srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]