Nejste přihlášen/a.
Máme koťátka 3-4 týdny stará se jedno z nich má něco s okem. Má ho vždycky když přijdeme slepené, něco mu z něj teče a včera to měl hrozně moc nateklé a vypadalo to jakoby mu na oku rostla nějaká druhá kůžička. Chceme jít k veterináři a chtěla bych se zeptat kolik asi stojí kontrola, nebo nějaké očistění, nebo něco co by mu pomohlo. Mám u sebe jen 400 kč a rodiče mi nechtějí půjčit. Děkuji moc a prosím o odpověď co nejdříve.
Zuzko, až vet bude kotě prohlížet, řekněte mu, že nemáte moc peněz, že si to platíte z kapesného, bez rodičů. Ať vet dá kotěti co je potřeba , ale nic navíc, že byste to nemohla zaplatit. Uvidíte, on něco vymyslí. Napište pak, co to bylo a kolik jste platila. Je to od vás moc hezké, že kotě nechcete nechat trpět.
imagehosting.cz/...Děkuju za odpověď, a ještě tady je fotka, kdyby někomu pomohla. Takhle to vypadalo asi před 3dny, ale včera to měl mnohem horší a úplně červené.
K vetovi určitě zajít, mohlo by jít o zánět spojivek. Na to předepíše mast nebo kapky. Ceny veterináře se liší, každý to má jinak. Takže já se domnívám též, že se lze s vetem dohodnout. A předem mu říci, že jste omezená financema. Věřím, že udělá vše proto, aby se do ceny vešel. Bez pomoci Vás nenechá, zkuste to.
Jak se koťatů rozlepí oči, tak je mívají náchylné na různé infekce. Bývá to časté - výtok, slepená víčka, různě barevné kysance. Nepíšeš, kde se kotě pohybuje jestli doma nebo někde venku. Staačí ophtalmo-septonex v kapkách, tím omýt a namazat mastičkou. Ale mastičky jen přiměřeně, když namažeš moc, tak se to opatlá kolem oka, na které se pak přichytávají další nečistoty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.