Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starost o samici králíka po porodu

Od: anndy* odpovědí: 8 změna:

Chtěla jsem se zeptat před 5 dny se mi narodily malý králíčci. Ale mě zajímá jestli můžu pustit proběhnout tu matku. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

1x
Jen ji nechej,tu samici ,u mláďat.Mohlo by se stát,že by ztratila mléko a nebo dokonce by je vytahala z hnízda a tím je zahubila.
anndy*
hodnocení

Dobrá a za jak dlouho jí budu moc nechat proběhnout.
barbakan*
Já bych ji dal proběhnout až by králičci viděli,ale i tak si myslím,že to je zbytečné.Nejsem si ale jistý,zda se jedná o chovnou samici nebo nějakou jen tak do bytu!
anndy*
hodnocení

¨No já už jí mám 2 roky doma dostala jsem jí když byla malá. Tak samozřejmě jí nebudu pouštět hned, ale je zvyklá běhat běhala každej den a teď už je 5 den zavřená takže chce z klece ven. Ale i tak děkuji za odpověď
barbakan*
Jen se oni neboj,vždyť to není králík divoký.
anndy*
hodnocení

Jasně děkuji ještě jedna otázka odpoledne měla obě mláďata u sebe a teď má jedno u sebe a to druhé v hnízde. Tak nevím jestli nemá mýt u sebe obě
barbakan*
No,pět dní stará mláďata už snad sami lezou po kleci,ale doporučuji nesahat na ně holýma rukama.
anndy*
hodnocení

Jo to lezou ale holýma rukama na ně nesahám jednou jsem jedno musela dát k ní protože mě přišlo že ho nechtěla ale teď už je vše v pořádku. Olizuje je a oni jsou furt u ní teda pokud nelezou. Děkuji moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]