Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestování se psem-psí pas

Od: maryse* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, máte někdo zkušenost s cestováním s pejskem? Chystáme se začátkem července na dovolenou do Švýcarska, co všechno k tomu potřebuji? Kolik přibližně stojí psí pas? Děkuji za informace.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

2x

Myslím si, že nejlépe ti odpoví tvůj veterinář,protože co země, to jiné nároky a pravidla.

Moje čuba (tři roky zpět - itálie) dostala čip, pas (spíš vypadá jak očkovací průkaz s fotkou a je vícejazyčný) nějaké očkování a platila jsem cca 1300. Chtěla jsem do chorvatska ale tam bylo třeba ještě navíc nějaké potvrzení o tom, že pes není v nákazové oblasti (nepamatuji si přsnou formulaci) a myslím že měla dostat i něco na odblešení ač blechy neměla ale mělo být razítko, že dostala. Vím, že ceny se u různých veterinářů liší i u očkování, tak předpokládám, že i v tomhle případ budou "různé" ceny. A v různých zemích, různé podmínky.

Pokud je pes tetovaný, čip mít nemusí.

maryse*
hodnocení

díky za info, zajdu za veterinářem :)

maryse*
hodnocení

A jak je to prosím s fotkou? Můžu mít vlastní nebo to musí být speciální fotka? Děkuji

maryse*
hodnocení

Měla bych ještě jednu prosbu, jak je to s čipem? Na internetu se dá koupit za levno, u veterináře je to dražší, máte někdo zkušenosti, že máte čip koupený vlastní a veterinář ho jen vpichne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]