Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, máte někdo zkušenost s cestováním s pejskem? Chystáme se začátkem července na dovolenou do Švýcarska, co všechno k tomu potřebuji? Kolik přibližně stojí psí pas? Děkuji za informace.
Myslím si, že nejlépe ti odpoví tvůj veterinář,protože co země, to jiné nároky a pravidla.
Moje čuba (tři roky zpět - itálie) dostala čip, pas (spíš vypadá jak očkovací průkaz s fotkou a je vícejazyčný) nějaké očkování a platila jsem cca 1300. Chtěla jsem do chorvatska ale tam bylo třeba ještě navíc nějaké potvrzení o tom, že pes není v nákazové oblasti (nepamatuji si přsnou formulaci) a myslím že měla dostat i něco na odblešení ač blechy neměla ale mělo být razítko, že dostala. Vím, že ceny se u různých veterinářů liší i u očkování, tak předpokládám, že i v tomhle případ budou "různé" ceny. A v různých zemích, různé podmínky.
Pokud je pes tetovaný, čip mít nemusí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.