Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Astma u psů

Od: ikrro odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Ráda bych zjistila,jak se pozná astma u psů? Nejsem v tom velká odbornice,ale před chvílí začal můj pes nahlas a přerušovaně dýchat ( znělo to jakoby škytal a kýchal ale zřetelně sem viděla,že to bylo pusou ). To trvalo tak 1 minutu a pak to přestalo. Je možné,že má astma?

Děkuji za případnou odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, astma to není. Má něco v nose nebo v krku, v průduškách. Čuchnul a vdechnul něco, čeho se kýcháním, kašlaním snaží zbavit. :( Naše kamarádka šica Sárinka, měla veliké trápení. Smrkala, kýchala, kuckala. 14 dní veterinář hledal příčinu, kapali do nosu, lili do ní jitrocelový sirup. Mám pocit že i antibiotika měla. Stálo to majlant a psinečka se stále trápila Pak jí z nosíku něco čouhalo a ono to bylo stéblo trávy, dlouhé skoro 10 cm. ;) Moje minulá pes měla rýmu. Teklo jí z nosu a kýchala. Po poradě s lékárnicí jsem koupila kapky do nosu z bylinek. Kapla jsem do nosu a vypadalo to, že psina umře. Byla to totiž alergie na něco z přírody a já jsem to bylinnými kapkami potuplovala. Od té doby jsem na "přírodní" prostředky velice opatrná.;) Svému pejskovi nakoukněte do nosu, do huby a do krku. Nejspíš to bude nějaká pevná překážka.;) Až to přejde, napište, co to bylo a jak jste to vyřešili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]