Nejste přihlášen/a.
Vážení rádcové a především chovatelé slepic. V kolik hodin chodí spát vaše slepice? Máme na chalupě otvírání vráno v 6h a zavírání večer ve 21h, dnes jsme zjistili, že 4 slepice to zavřelo na dvoře a nevypadaly, že by chtěly jít spát. Můžu to nastavit na pozděj ale myslím, že 21h je dost. Děkuji.
Co si pamatuju, tak sousedovic slepice začínaly pomalu zalézat domů, když jsme se ubírali k večeři, okolo 6. až 7. hodiny, o letních prázdninách. Asi máte slepice křížené se sovama...
Zdravím,tak naše slepice chodí spát nejpozději v 19hod v 21 to ani náhodou a to chováme slepice30let,nikdy se mě nestalo že by ještě v 21h byly venku.
Lidus. Když chodí slepice dlouho do kurníku, tak to je většinou způsobeno tím, že se tam něčeho bojí. Bývá to třeba v případě, že se v kurníku objevila lasička nebo kuna.
Nám 6 slepic chrápe od 17h, dalších 10 nejpozděj po 19h a jen 3 nebo 4 zblblíci jsou ještě po 21h na dvoře a vesele si zobou. Když tu nejsme tak holt asi spí někde na mlatě jelikož do kurníku se nedostanou dřív jak v 6h ráno. Dnes jim manžel otevřel tak šly. Kuny se nám podařilo zlikvidovat i sousedi říkají, že je konečně od nich pokoj a že víc jak rok už tu nejsou. Ale kdo ví? Manžel už je nachystaný na číhanou, tak uvidíme.
Jela jsem kolem zahrady, kde v dešti couraly slepice a vzpomněla jsem si, že se říkalo, když déšť je jen přeháňkou, slípka se schová. Když bude pršet dlouho, zůstane na dešti.:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.