Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mamku přemluvit aby mi koupila andulku?

Od: gadlin* odpovědí: 4 změna:

Chtěla bych k vysvědčení andulku (protože budu mít dobré známky) ale mamka pořád že zvíře ne. Jak jí mám přesvěčit aby mi ji koupila?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

1x

Protože jsem měl snad většinu zvířat, svym dětem jsem je nikdy nedovoloval. Protože vím, jaká je to zodpovědnost, a protože se o ně sám plnohodnotně nedokážu starat, a vím, že by to děti taky dlouho nevydržely, tak jsem řekl, že nic nebude. Jednou mě ale zlomily a já říkám, že jediné zvíře co doma snasu, a které mi nepřevrání byt naruby jsou andulky. Maminka asi ví, zda jste schopna se o ni postarat. Chce to ze zašátku nějakou tisícovku na výbavu a pak se starat každý den. Můžete se s maminkou domluvit, že pokud se nepostaráte, že půjde andulka z domu pryč. Andulkám stačí i krátký denní kontakt s Vámi. Ovšem není nic krásnějšího, když Vám najednou po 3 měsících přistane sama umyslně na prstě a po 5 měsících si bude hrát s vašim uchem a třeba i mluvit.

Přejte si to na narozeniny a slibte, že se postaráte. je to nejméně náročné zvíře. A pozor ať neskončíte nakonec jako já a nemáte jich nakonec doma osm. Ale je to nádherné. Sice kravál jako v ZOO, ale pokud se jim věnujete a všechny Vám běhají po rukou a dlubou do Vás, není nic hezšího. p.s. samozžejmě krásné je to s každým zvířetem, až na křečky .. ty neochočíte :)

doplněno 05.06.13 18:45:

foto

Jak mamku přemluvit aby mi koupila andulku?
bhkl*

To máš stejný problém jako já.

ness
hodnocení

0x

Ahoj Gadlin :) tak přemluvit mamku to je hodně těžké znám to z vlastní zkušenosti ;) já mám doma psa ( 16 let a dožívají se 17tilet *plac*) a džungarského křečíka . A chci králíčka *smich* jenomže to je pořád *bum*nenene ( to určitě znáš ) ale ukázala sem jí jednou krásnej obrázek na kterym byl králíček :) a nakonec řekla že jo *ua*byla sem radostí bez sebe a už sme se chystali se ho pořídit když se přišlo na to že brácha má alergii na zvířecí srst *sok* myslela sem že bráchu zabiju i když sem věděla že nemůže za svojí alergii *cert* nevěděla sem jestli mám být naštvaná nebo brečet *bum**plac* jsou to dost smíšený pocity máte na někoho zlost jak kdyby vám zničil celej život a je ti do pláče *zed**plac*a tak když králíčka nemůžu mít chodí za mnou kamarádka se svym králíčkem :) a mamce se tak zalíbil že mi řekla že když se bráchovi alergie zlepší tak králíčka mít budu *uspech* na alergologii jdeme ale až v září tak se uvidí :) a co z toho vyplívá? Jestli máš kamarádku co má andulku poproz jí ať za tebou příde na návštěvu a třeba to mamku přesvědčí stačí nemít alergickýho bráchu ;) Moc Ti přeju aby si mamku přesvědčila :) taky se mi andulky moc líběj

simiis
hodnocení

0x

Ahoj no, já sem na tom podobně :D ale už mám mamku trochu zvyklanou, prostě ji pro to zvířátko musíš trochu nadchnout :) a když ne tak prostě vybrat jiné... Musíš ji dokázat že se o ně dokážeš postarat a hlavně když ti to povolí tak musíš dodržet slib. Prostě se musíš hodně snžit a pomáhat ji, pak by ti něco měla 100% dovolit... :) přemůže j pocit viny :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]