Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych k vysvědčení andulku (protože budu mít dobré známky) ale mamka pořád že zvíře ne. Jak jí mám přesvěčit aby mi ji koupila?
Protože jsem měl snad většinu zvířat, svym dětem jsem je nikdy nedovoloval. Protože vím, jaká je to zodpovědnost, a protože se o ně sám plnohodnotně nedokážu starat, a vím, že by to děti taky dlouho nevydržely, tak jsem řekl, že nic nebude. Jednou mě ale zlomily a já říkám, že jediné zvíře co doma snasu, a které mi nepřevrání byt naruby jsou andulky. Maminka asi ví, zda jste schopna se o ni postarat. Chce to ze zašátku nějakou tisícovku na výbavu a pak se starat každý den. Můžete se s maminkou domluvit, že pokud se nepostaráte, že půjde andulka z domu pryč. Andulkám stačí i krátký denní kontakt s Vámi. Ovšem není nic krásnějšího, když Vám najednou po 3 měsících přistane sama umyslně na prstě a po 5 měsících si bude hrát s vašim uchem a třeba i mluvit.
Přejte si to na narozeniny a slibte, že se postaráte. je to nejméně náročné zvíře. A pozor ať neskončíte nakonec jako já a nemáte jich nakonec doma osm. Ale je to nádherné. Sice kravál jako v ZOO, ale pokud se jim věnujete a všechny Vám běhají po rukou a dlubou do Vás, není nic hezšího. p.s. samozžejmě krásné je to s každým zvířetem, až na křečky .. ty neochočíte
foto
Ahoj Gadlin tak přemluvit mamku to je hodně těžké znám to z vlastní zkušenosti
já mám doma psa ( 16 let a dožívají se 17tilet
) a džungarského křečíka . A chci králíčka
jenomže to je pořád
nenene ( to určitě znáš ) ale ukázala sem jí jednou krásnej obrázek na kterym byl králíček
a nakonec řekla že jo
byla sem radostí bez sebe a už sme se chystali se ho pořídit když se přišlo na to že brácha má alergii na zvířecí srst
myslela sem že bráchu zabiju i když sem věděla že nemůže za svojí alergii
nevěděla sem jestli mám být naštvaná nebo brečet
jsou to dost smíšený pocity máte na někoho zlost jak kdyby vám zničil celej život a je ti do pláče
a tak když králíčka nemůžu mít chodí za mnou kamarádka se svym králíčkem
a mamce se tak zalíbil že mi řekla že když se bráchovi alergie zlepší tak králíčka mít budu
na alergologii jdeme ale až v září tak se uvidí
a co z toho vyplívá? Jestli máš kamarádku co má andulku poproz jí ať za tebou příde na návštěvu a třeba to mamku přesvědčí stačí nemít alergickýho bráchu
Moc Ti přeju aby si mamku přesvědčila
taky se mi andulky moc líběj
Ahoj no, já sem na tom podobně :D ale už mám mamku trochu zvyklanou, prostě ji pro to zvířátko musíš trochu nadchnout a když ne tak prostě vybrat jiné... Musíš ji dokázat že se o ně dokážeš postarat a hlavně když ti to povolí tak musíš dodržet slib. Prostě se musíš hodně snžit a pomáhat ji, pak by ti něco měla 100% dovolit...
přemůže j pocit viny :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.