Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ho zachránit

Od: cervicek2008* odpovědí: 4 změna:

Kočka přinesla večer asi drozda-mládě,co s ním mám 6 ptačích budek a nevím přesně,která budka je ta pravá,máme veku dvě kočky a psa,mám strach aby když ho vypusím nechytli a ...poradíte?

Jak ho zachránit

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

3x

Dejte ho na strom, on si rodiče zavolá. Budka nic nespraví, už vylétl. Klidně ho odneste za plot, kam pes nemůže.

hodnocení

2x

zdravím, ještě neumí létat?- na obrázku nevypadá zas tak malé... třeba je jenom v šoku? jestli opravdu ne, tak si ho chvíli nechte doma, dlouho už to trvat nemůže, pak to začne sám zkoušet a nakonec odlétne... jenom si musíte na netu zjistit, čím se živí...

cervicek2008*
hodnocení

hm...příroda si vyžádala dan...dal jsem ho na zahradu na strom s klecí-bez drátěného vršku nechal jsem ho teda tam a asi za 15-20minut jsem ho našel se zakrveným bříškem a mrtvého,asi kočka zapracovala...tak jsem mu udělal hrobeček,ale děkuji všem za pomoc..

limetka*
hodnocení

2x

To je holt věc přírody - ne všichni přežijí. Zkuste mládě dát ráno někam kousek dál od vaší zahrady - buď si ho rodiče najdou a podaří se mu odletět nebo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]