Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstávající uši u štěněte

Od: martuse odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat co dělat s 3 měsíčním štěnětem,když mu začíná odstávat ucho.Začíná se přezubovat a uši má neposedné a létající do všech směrů:mohu doma uši zalepit anebo se poradit s doktorem.Slyšela jsem,že je dobré uši masírovat,ale nevím jakým způsobem?Díky za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

emilka12*
hodnocení

3x

Já bych se poradila s veterinářem.A taky co máte za psa.Je možné že se mu to spraví.:)Vnukovi taky odstávalo ucho a spravilo se mu to.Někdo by řekl proč to sem píšu ale podle mě živý tvor jakoživý tvor.Zavolejte si několika veterinářum.č:)ím víc názoru tím lepší.čísla najdete na internetě.*slunce*Pěkny den.

martuse
hodnocení

Děkuji za odpověď..

lidus*
hodnocení

0x

Náš NIK šeltie neměl uši jako většina-špičky dolů a ač mi radili dát mu na ně kolíky na prádlo, nakapat vost, žvýkačku nebo pak i odstranit operativně chrupavku, nijak mu to v životě nevadilo a nám také ne. Myslíte, že ho budete mít méně ráda?

martuse
hodnocení

Na otázku otázka.Také varianta.Ale i tak děkuji.

hodnocení

0x

O jaké rase mluvíte? Jak se mají uši chovat? ;)

martuse
hodnocení

Jde o křížence.Matka labrador, má uši dolů a otec kříženec pitbula má uši dolů..

pb®

Proč to u křížence vůbec řešíte? To že mají rodiče uši dolů, přece nemusí jěště nic znamenat a v tomhle případě je to úplně jedno. Jo to kdyby si někdo pořídil psa s PP a plánoval vystavovat a chovat, tak pochopím, že tohle řeší, ale u křížence je to jen rozmar.

manasek*

Pitbulům uši odstávají, to že otec štěněte, kříženec pitbula, měl uši dolů neznamená, že Vaše štěně bude mít taky uši dolů, mohl je zdědit ob generaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]