Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat co dělat s 3 měsíčním štěnětem,když mu začíná odstávat ucho.Začíná se přezubovat a uši má neposedné a létající do všech směrů:mohu doma uši zalepit anebo se poradit s doktorem.Slyšela jsem,že je dobré uši masírovat,ale nevím jakým způsobem?Díky za odpověď
Já bych se poradila s veterinářem.A taky co máte za psa.Je možné že se mu to spraví.Vnukovi taky odstávalo ucho a spravilo se mu to.Někdo by řekl proč to sem píšu ale podle mě živý tvor jakoživý tvor.Zavolejte si několika veterinářum.č
ím víc názoru tím lepší.čísla najdete na internetě.
Pěkny den.
Proč to u křížence vůbec řešíte? To že mají rodiče uši dolů, přece nemusí jěště nic znamenat a v tomhle případě je to úplně jedno. Jo to kdyby si někdo pořídil psa s PP a plánoval vystavovat a chovat, tak pochopím, že tohle řeší, ale u křížence je to jen rozmar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.