Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Říje u koček

Od: iva22* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Mám chovný pár kanadských sphynxů.Kočka je 15 dnů po porodu koťátek a začala se mrouskat.Netušila jsem ,že je to možné.Máte někdo zkušenosti s antikoncepcí?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

Je to možné. Ohledně antikoncepce hledejte rady přímo od chovatelů, jaké mají zkušenosti. Na FB jich je takových hodně, třeba tady facebook.com/... Pokud je kočka takhle náruživá, bude nějaká antikoncepce třeba, abyste dodržela pravidlo 3vrhy koťat během dvou let.

hodnocení

2x

Ivo, dejte fotku! Prosííím! I kočku i koťata. Jsou to takoví ufounci, že? *hej* Dejte fotku! *modla**modla**modla*

iva22*
hodnocení

zkusím vložit nějaké fotky

Říje u koček

iva22*
hodnocení

a maminka s miminky

iva22*
hodnocení

ještě jednou

Říje u koček #2

Fakt! Z jiné planety. Nádhera! *palec*Ať se prcíkům daří dobře, ať prospívají a ať se dostanou do milujících rodin, kde jim budou rozumnět. ;) Mamině gratuluji, podařila se jí krááása!

hodnocení

0x

Ivo, já jsem vám vlastně neodpověděla. Takové dotazy řešte telefonicky se svým vetem. Je to nerychlejší a nejprofesionálnější. ;)

wanesa*
hodnocení

0x

Já mám s antikoncepcí u koček doboru zkušenost.Moje kočka(Ocicat)měla říjí 9 dní ,v kuse řvala-nedalo se to vydržet.Veterinář jí píchl antikoncepci a do 2 dnů jsme se konečně my i sousedi vyspali:)Takže můžu doporučit.Prý chrání kočku před pošetím na cca půl roku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]