Nejste přihlášen/a.
Ani se neptám jak ji přesvědčit ale jak mamce vysvětlit že jedna andulka nedělá skřeky jako korela (jednu totiž máme u babičky).
Prosím poraďte budu ráda za každou odpověď.Předem děkuji.
no korela je něco otřesného, sousedé jí mají na terase a její skřeky jsou slyšet i přes zavřená okna o pěkných pár metrů dále.. Andulka je něco uplně jiného taky umí dělat rámus hlavně když se rozčiluje ale je to jako nebe a dudy ... si pamatuju naše andula se naučila zvuk otevírajících se dveří v předsíni
se furt běhalo kdo k nám chodí
najdi si youtube video s andulkou a přehraj ho mamce ať vidí a zároveň najdi jiné s korelou.. hned bude mít jasno že andulka je milej ptáček zato korela pták na přeszobák ( omluvám se všem chovatelům korel ale někdy to je opravdu o nervy)
No já nevím, je to asi taky individuální, ale moje andulka ačkoli je sama, je snad nejukecanější pták, jakého jsem kdy měla. Povídá si pořád. Zrovna teď, je půl jedenácté v noci, Pepíček sedí na houpačce, kýve hlavičkou a hraje si s hlasem, co všechno dokáže. Zpívá, piští, občas řve, když mu nevyjde tón jaký si přál.
Andulka bohužel může být taky hlučná - strejda chová různé papoušky. Může a nemusí, asi záleží na její povaze, ale to se dopředu těžko pozná. Btw. strejda má taky papoušky šedé - ty potvory ucvakávají ze všeho knoflíky a kde si sednou, tam se vys*rou. Většinu dne ale zase krásně mluví lidským hlasem, přeříkávají celé věty. Ale když občas vyvřísknou nebo napodobují zvonění mobilu, to jsou tak hlasití, že by probrali mrtvolu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.