Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nějak jsem pozapomněl, že už lítají potvůrky a nechal přes noc otevřené okno a zapnutou lampičku. No už jsem tu pozabíjel tolik komárů, že to ani nespočítám a stejně jich tu mám na stropě tolik, že by bylo nemožné je pozabíjet ručně. A ani se mi je popravdě moc zabíjet nechce. Není něco jo jim fakt smrdí a vyžene je to? Mohl bych tu nechat smrdět třeba petrolej (ten má slušný odér), ale to by spíš vypudilo mátinku. Během psaní tohohle dotazu jsem rozmáznul tři komáry na zdi za monitorem (asi bude potřeba vymalovat). No a teď už pět. Je to opravdu šílené. Pomozte mi nebo mě pres noc sežerou.
Díky.
Ještě že nevymetám pavučiny. Polovina z těch potvor je v pavučinách. Hodní pavočci, když mi zrovna ve spánku nelezou buhvíkam.
Jen malinká část z těch všech.
Dobrý den, můžete zkusit jít na komáry technikou a přes PC. Nezkoušel jsem to, ale proč ne. Zdravím!
doplněno 20.05.13 23:52:Pokud to opravdu zkusíte, tak pak dejte vědět, jaký byl výsledek. Docela bych to také potřeboval, ale to bych to musel rozběhnout pod OS Linux.
doplněno 20.05.13 23:54:Jojo, tak jim otevřete okno, aby mohli ven (nebo jejich kamarádi dovnitř).
doplněno 21.05.13 00:07:Aha, tak to mě mrzí. No, možná měli jen špatný sluch. Ono by se to asi mělo používat jako prevence, aby neměli chuť vlétat do bytu.
doplněno 21.05.13 00:15:Děkuji za ten odkaz. Někdy to zkusím rozběhnout přes Wine.
No jó. Ultrazvuk. Že mě to nenapadlo. Zkusím, otestuju.
Tak 19 866 Hz sinus jim asi opravdu vadí. Na vytvoření ultrazvuku jsem použil svůj program co už jsem tu měl a komáři po tom stropě pěkně tancovali. Asi jsem je probudil.
Tak už dotancovali. Očividně si zvykly mrchy hnusný.
...
A už jsou na biolitu.
Já jsem použil toto, dá se nastavovat frekvence, takže je vícero variant na vyhánění. satsignal.eu/...
Pro mě je základem každýho místa kde spím aby tam byla síť v okně který nechávám otevřený v noci. Když jsem byl menší, až moc dobře si pamatuju tu hrůzu, když člověka neustále budí komáři bzučící u ucha a ráno se budí naprosto doštípanej... Ty Raidy do zásuvky jsou jedovaté svinstvo. Je rozhodně lepší mít sítě než potom řešit co s komáry. Nestojí to moc.
Tyhle komáry co vletěli jde třeba vysát vysavačem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.