Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypudit komáry?

Od: fatalwir® odpovědí: 11 změna:

Zdravím, nějak jsem pozapomněl, že už lítají potvůrky a nechal přes noc otevřené okno a zapnutou lampičku. No už jsem tu pozabíjel tolik komárů, že to ani nespočítám a stejně jich tu mám na stropě tolik, že by bylo nemožné je pozabíjet ručně. A ani se mi je popravdě moc zabíjet nechce. Není něco jo jim fakt smrdí a vyžene je to? Mohl bych tu nechat smrdět třeba petrolej (ten má slušný odér), ale to by spíš vypudilo mátinku. *smich* Během psaní tohohle dotazu jsem rozmáznul tři komáry na zdi za monitorem (asi bude potřeba vymalovat). No a teď už pět. Je to opravdu šílené. Pomozte mi nebo mě pres noc sežerou. *modla* Díky.

doplněno 20.05.13 22:28:

Ještě že nevymetám pavučiny. Polovina z těch potvor je v pavučinách. *smich* Hodní pavočci, když mi zrovna ve spánku nelezou buhvíkam.

doplněno 20.05.13 22:37:

Jen malinká část z těch všech.

Jak vypudit komáry?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, můžete zkusit jít na komáry technikou a přes PC. Nezkoušel jsem to, ale proč ne. Zdravím!

instaluj.cz/...

doplněno 20.05.13 23:52:

Pokud to opravdu zkusíte, tak pak dejte vědět, jaký byl výsledek. Docela bych to také potřeboval, ale to bych to musel rozběhnout pod OS Linux.

doplněno 20.05.13 23:54:

Jojo, tak jim otevřete okno, aby mohli ven (nebo jejich kamarádi dovnitř).

doplněno 21.05.13 00:07:

Aha, tak to mě mrzí. No, možná měli jen špatný sluch. Ono by se to asi mělo používat jako prevence, aby neměli chuť vlétat do bytu.

doplněno 21.05.13 00:15:

Děkuji za ten odkaz. Někdy to zkusím rozběhnout přes Wine.

hodnocení

No jó. Ultrazvuk. Že mě to nenapadlo. *palec*Zkusím, otestuju.

doplněno 20.05.13 23:50:

Tak 19 866 Hz sinus jim asi opravdu vadí. Na vytvoření ultrazvuku jsem použil svůj program co už jsem tu měl a komáři po tom stropě pěkně tancovali. *haha* Asi jsem je probudil.

doplněno 21.05.13 00:02:

Tak už dotancovali. Očividně si zvykly mrchy hnusný.

...

A už jsou na biolitu. *uf*

doplněno 21.05.13 00:05:

Já jsem použil toto, dá se nastavovat frekvence, takže je vícero variant na vyhánění. satsignal.eu/...

martinaa*
hodnocení

0x

Komáři neradi citron, pomůže citronová esence v okně (třeba napuštěná vata). Vyzkoušeno:)

Anebo Raid do zásuvky, ten si nemůžu vynachválit.

doplněno 20.05.13 22:41:

Joo Ladine, někdo vatu, někdo vanu*smich* Ale když budeš až po uši ve vaně, komáři na tebe nepůjdou;)*smich*, to je fakt.

ladinpraha*

Teda Martino, teď jsi mě dostala. Já četl "napuštěná vana" a začal jsem přemýšlet ...

hop®

To je ono! Fatálku, napusť si vanu a lehni si do ní! *haha*

hodnocení

0x

Pro mě je základem každýho místa kde spím aby tam byla síť v okně který nechávám otevřený v noci. Když jsem byl menší, až moc dobře si pamatuju tu hrůzu, když člověka neustále budí komáři bzučící u ucha a ráno se budí naprosto doštípanej... Ty Raidy do zásuvky jsou jedovaté svinstvo. Je rozhodně lepší mít sítě než potom řešit co s komáry. Nestojí to moc.

Tyhle komáry co vletěli jde třeba vysát vysavačem :)

hodnocení

Ano, pravdu díž. Prostě sem je pochytal. Nějaký mi pomohl pochytat i pavouk. Mám unikátní záběry jak pavouk mydlí komára. To je podívaná. Zkusím to přes noc dotlačit na youtube.

doplněno 20.05.13 23:02:

*díš

Jak vypudit komáry? #2
ladinpraha*

Vidím, že už je tam máš všechny. Mě tady na balkóně taky otravovali (no, hlavně, že mi nelezli do ksfe) a stačilo se zmínit o vaně a jsou pryč.

Jak vypudit komáry? #3
hodnocení

Ále kdeže, pořád jsou jich tu tuny.

21.05.13 07:05
hodnocení

Video:

hodnocení

0x

Sítě do oken! To mám vyzkoušené! *palec*Zaručeně to pomáhá a cena zas až strašlivá není. V konečném součtu to možná výjde i nastejno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]