Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
tohoto psa má moje sestra.Nevím,co se o něm píše jinde,podělím se s vlastními zkušenostmi.V prvé řadě hrozně ztrácí srst - bílé štětinky má sestra po celém bytě,dokonce se stává,že se až zapíchl chlup do chodidla.Pokud s ním přijede sestra k babičce na vesnici,jsou v ohorožení slepice (zabil ji i přes náhubek - udusil ji),prostě jde po všem živém.Původně byl,myslím, vycvičen k chytání hrabošů.
Nevím,zda je problém pouze u tohoto konkrétního psa,ale vrčí na děti - mého syna kousl do tváře (naštěstí jen stiskl) a to ho syn nijak neprovokoval,neběhal,netahal ho,nehladil,nic mu nebral..apod.,prostě se asi dostal do jeho blízkosti a psovi to bylo nepříjemné.Doufám,že jsem vás moc nezklamala,jen jsem popsala svou zkušenost.
Přeji šťastný výběr.M.
Dobrý den, máme fenku Jacka a je naprosto úžasná, ostatních zvířat si vůbec nevšímá a děti miluje, četla jsem, že jsou tito pejsi velice chytří a musím jen souhlasit, je velice učenlivá a je to skvělý společník. Každopádně je to pejsek velice aktivní, takže rozhodně nestráví den na gauči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.