Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
řeším takové dilema - chtěla bych šneka, konkrétně pásovku, ale nedaří se mi zjistit, kde se dá koupit?
Já vím, určitě vás teď napadá, proč nejdu někam do lesa a nechytnu si ji...jenže když si ji chytnu (berme v potaz, že se plazím někde po lese, snažím se potkat pásovku a skutečně ji tam najdu a ona se na mě podívá, řekne si, že jsem ideální adoptivní rodič a ladně se mnou odcupitá svými soukavými pobyty až k nám do obýváku), nebudu vědět, jak je stará, také vůbec není jisté, že ji někde chytnu a také to, že je mi hloupé ji vytrhávat takhle z poklidného života venku...kdežto někde u chovatele je na to, že žije v zajetí, zvyklá...
Nevíte o nějakém obchodě nebo chovateli, který má malé šneky? (nemusí to být pásovka, ale nechtěla bych afrického šneka ani normálního zahradního hlemýždě, ani nic vodního, jen malinkého šneka)
Děkuji!
Lentilko promiň,ale nač takového šnečka potřebuješ?Myslíš,že mu bude lépe v bytě,či v přírodě?Chceš ho trápit?
doplněno 20.05.13 13:54: Šmarjá,ale co to je proboha za módu?Potěší mě lísající se pejsek,kočička,třeba i morčátko,kteří dávají člověku najevo lásku,ale šnek
šnek, který je od chovatele, je zvyklý pouze na domácí chov, takže v tom nevidím nic špatného, nebude se trápit
Wamp, víš, jak krásně se mazlí s hadem? A jen podotýkám, že to není móda, nejstarší má 13 let a jako alergik nemám na výběr
Joo, normálně Kolem krku, on ti funí do ucha, mrská jazykem
Miláčci to jsou...
Martí,jsou krásní,opravdu,ale mazlit se s nimi?Co ti chudinko malá zbývá
Neber mě zase tak vážně...
Chápu pavouky, brouky, hady, obojživelníky, rybky... ale šnek? No, tady jsou nějaké stránky o tom... radula.estranky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.