Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit šneka?

Od: lentilkao* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

řeším takové dilema - chtěla bych šneka, konkrétně pásovku, ale nedaří se mi zjistit, kde se dá koupit?

Já vím, určitě vás teď napadá, proč nejdu někam do lesa a nechytnu si ji...jenže když si ji chytnu (berme v potaz, že se plazím někde po lese, snažím se potkat pásovku a skutečně ji tam najdu a ona se na mě podívá, řekne si, že jsem ideální adoptivní rodič a ladně se mnou odcupitá svými soukavými pobyty až k nám do obýváku), nebudu vědět, jak je stará, také vůbec není jisté, že ji někde chytnu a také to, že je mi hloupé ji vytrhávat takhle z poklidného života venku...kdežto někde u chovatele je na to, že žije v zajetí, zvyklá...

Nevíte o nějakém obchodě nebo chovateli, který má malé šneky? (nemusí to být pásovka, ale nechtěla bych afrického šneka ani normálního zahradního hlemýždě, ani nic vodního, jen malinkého šneka)

Děkuji!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lentilko promiň,ale nač takového šnečka potřebuješ?Myslíš,že mu bude lépe v bytě,či v přírodě?Chceš ho trápit?

doplněno 20.05.13 13:54:

Šmarjá,ale co to je proboha za módu?*zed*Potěší mě lísající se pejsek,kočička,třeba i morčátko,kteří dávají člověku najevo lásku,ale šnek*nevi*

andyx*

šnek, který je od chovatele, je zvyklý pouze na domácí chov, takže v tom nevidím nic špatného, nebude se trápit

martinaa*

To jsi hodná, že se Lentiky zastaneš, zvlášť, když sedíte obě u jednoho počítače.*ee*

martinaa*

Wamp, víš, jak krásně se mazlí s hadem?*smich* A jen podotýkám, že to není móda, nejstarší má 13 let a jako alergik nemám na výběr;)

doplněno 20.05.13 16:08:

Joo, normálně:) Kolem krku, on ti funí do ucha, mrská jazykem*srdce* Miláčci to jsou...

Martí,jsou krásní,opravdu,ale mazlit se s nimi?*smich*Co ti chudinko malá zbývá*smich*Neber mě zase tak vážně...

Hadi jsou nádherní! Taky bych nějakého brala. Měli jsme je i ve škole *srdce*

hodnocení

0x

Chápu pavouky, brouky, hady, obojživelníky, rybky... ale šnek? No, tady jsou nějaké stránky o tom... radula.estranky.cz/... *nevi*

kratast*

kdyby chtel nekdo hada, jeden je k maní u nás za zahradou, ted jsem tam videl krasnou užovku dobrejch 80 čísel dlouhou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]