Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka a kocourek

Od: rosalindaaa* odpovědí: 5 změna:

Chtela jsem se zeptat kdyz mam doma asi sedm mesicu kocicku a chci si poridit male kotatko - kocourka, jestli nebude kocicka nestastna ze ji tam privedu ciziho tvorecka?mate s tim nekdo zkusenost? dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím,že naopak-bude ráda,že má kamaráda;)Vidím to u známých,mají kočičky,které kamarádí s kocoury,i s pejsky-jé,to je tak roztomilé,jak se mají všichni rádi*ua*

borax*
hodnocení

2x

Asi bude ze začátku napučená :) ale nechejte tomu volný průběh, možná bude ta starší na tu novou syčet a taky po ní sekne. Rozhodně do toho nezasahujte a věnujte oběma stejnou přízeň. Pokud bude nějaký čas starší zalezená, nechte ji tak...Musí si to vyřešit mezi sebou. Některé kočky se stím srovnají hned, u nás to trvalo asi 6 týdnů, než ta starší začala tu novou brát do rodiny. Ale teď spolu řádí :)

doplněno 18.05.13 13:25:

Také se může stát, že se vám ta starší pomstí nějakou loužičkou nebo kakancem mimo záchod (jako u nás- u postele), ale tak to je, uklidit a neřešit. Ale je ještě dost mladá, takže by to neměl být problém..

rosalindaaa*

Děkuji za vaše odovědi, kazdy me prave zrazuje ze bude ta moje nestastna ... ale myslim ze mame zbytecne velky byt a tak se tu dve krasne vejdou...

Sedmi mesicni kocicka je jeste kote. Sama byste poznala, kdyby mela nejakou dominantni a samotarskou povahu.. Kamarada na blbinky urcite oceni. ;)
U nas okolo sebe prvni den ciciny jen chodily, obcas zasycely, ale vzdy lezely na takove vzdenosti, aby se videly.. Ta starsi si to mladsi kote priplizila ocichat az kdyz usnulo, hrdinka :D
To pujde, uvidite, ze zazijete jeste spousty legrace :)

flip
hodnocení

0x

Zkuste to - každá kočka je jiná :) Mám jednu domácí, jednu napůl venkovní, k tomu 2 psy ještě venku - bez problémů se všichni snesou. Domácí kočka přišla nejpozději, našli jsme ji jako týdenní kotě, vypiplali ji a je na nás tak závislá, že další zvíře by už doma nepřijala. Před rokem jsem chtěla vzít do domácí péče ještě jednoho nalezence, ale domácí ji neustále napadala, syčela na ni a věřím, že by ji i kousla - nestresovali jsme ani jednu a nové kotě muselo o dům dál..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]