Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za hada?

Od: plechacek* odpovědí: 12 změna:

zdravím, tohle jsem v úterý potkal při vyjížďce na inline bruslích v Praze u Vltavy. Co by to mohlo být za hada? Díky

Co je to za hada?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Ta fotka je hodně mizerná... ;)

Určitě je to užovka, velmi pravděpodobně podplamatá, pravděpodobně nedlouho po pozření kořisti a také nedlouho před svlekem.

martinaa*
hodnocení

1x

Osobně si myslím, že to je užovka stromová, která je tmavě hnědá až do černa, ale nevylučuji ani mladou zmiji. Předevčírem přítel jednu potkal, zmije nemusí mít nutně klikatou čáru a může být i černá. Bohuže není vidět hlava, tak je to jen odhad.

oadpwok
hodnocení

0x

To je žížala, žádný had...

plechacek*
hodnocení

super paráda...nějaká alespoň trošku inteligentní osoba by mi poradila?

ohneta*
hodnocení

0x

Nejspíš to bude užovka.

sebod*
hodnocení

0x

Foto je dost špatné. Takže slepýš to není (však to taky není žádný had, žejo, jen se tak tváří). Takže pak to může být zmije nebo užovka. A jak jsem již napsala, podle fotky si to netroufnu určit přesně. Podle tmavé barvy bych tipovala užovku.

figurek*
hodnocení

0x

může to být mladá Užovka hladká. Pár jsem jich viděl na Vysočině.

agnes1
hodnocení

0x

100% je to užovka podpalmatá. ještě mladá.

jarousek555000
hodnocení

0x

nemusitemit strach je to slepýš

martinaa*

Tak zrovna slepýš to není ani omylem.

ladinpraha*

Martino, tady ho máš líp.

Co je to za hada? #2
martinaa*

Tak to vypadá fakt na tu podplamatku:) Je to krasavice:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]