Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka se bojí králíčka

Od: marg* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

máme starší kočku a minulý týden jsme si koupili malého králíčka (holku). Jenže kočka se jí ukrutně bojí, ke kleci jde nejblíž tak na dva metry. Nevíte, jak jí ukázat, že králík není mebezpečný?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
Dobrý den, kočka je šelma, ukažte králíkovi, že je kočka nebezpečná.

iveta515
hodnocení

0x

Dobrý den,

dejte kočičce trochu času na seznámení, i když si myslím, že kamarádi nikdy nebudou. Máme doma kocourka a morče, morčátko by se chtělo družit, ale kocour o jeho kamarádství nestojí. Je to sranda pozorovat, jak po bytě běhá kocour kterého honí morče.

Hezký den

marg*
hodnocení

No, čas to snad spraví... Já ani nechci aby byli kamarádi, ale aby kočka byla schopná alespoň být v jeho blízkosti. Ukázat králikovi, že kočka je nebezpečná by v našem případě asi bylo docela těžké. Když už jí přineseme na dohled ke králíkovi, tak kočka samozřejmě začne syčet a vrčet (než se nám vytrhne a uteče), ale králík jí absolutně nevnímá. Mně je hlavně líto kočky, čekala jsem, že na něj bude třeba útočit, ale tohle fakt ne :(

hodnocení

0x
Kočka je tvrdohlavý tvor, navíc ne zrovna moc chytrý. Narušli jste její rajon něčím co nezná, navíc tomu projevujete kus pozornosti, o který se kočka cítí být ochuzena. Má tedy důvod prskat hned několikrát. Nechte ji, ať si to ve své malé hlavě srovná. Ona se přizpůsobí podle svého - nic jiného jí totiž nezbyde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]