Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Máme doma čokoládovou labradorku s PP která je načipovaná čipem Alvic už z CHS.Kde mohu zaregistrovat čip?Jezdíme i na Slovensko,takže aby to fungovalo i tam,kdyby nám náhodou někde tam zaběhla.Je to zatím štěně.
Díky Tom
Národní registr majitelů zvířat - narodniregistr.cz/... Základní registrace je zdarma, jaké služby si zaplatít ...? Doporučuju dobře číst, podle mně zakladni regist stačí.
Podle toho, co tam píší, tak je www.narodniregistr.cz pro čipy ALVIC Complete CZ placený 170,- To mě dost zklamalo. Registr, který si říká národní by měl brát registraci všech psů český majitelů rovnoceně = zdarma a ne protěžovat vybrané značky čipů. V současnosti nastavené podmínky na Narodniregistr.cz mi přijdou neseriózní.
penice:psát komentář na přes tři roky starou otázku,no dobrý.asi to už tazatelka během té doby vyřešila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.