Nejste přihlášen/a.
Dobry den.Dnes jsem si koupila 2 jehnicky 13 a 16kg.Chtela bych se poradit cim zaskrtit ocasek a na co davat pozor a jestli uz neni pozde?Pak take,kdyby nekdo prosim vedel,proti cemu dat ockovat?znam jen proti modremu jazyku.odcerveni jsou dnes.Dekuji
doplněno 08.05.13 21:50:Nebo radej nechat odstranit veterinarem?
juglans. Jsou k tomu určeny kastrační kroužky (gumičky).Ty se za pomoci takových kleštiček natáhnou na ocásek a ten za pár dní odpadne. Zkus pohledat na internetu. No, nebo zavolat veterináře a ten by to asi taky udělal.
Dělá se to tak do jednoho měsíce stáří.
doplněno 09.05.13 19:08: rádo se stalo...
Sebod,diky.Myslela jsem si,ze to bude neco takoveho,ale ovecky uz jsou starsi.vcera jsem se zhrozila,kdyz jsem zjistovala,kdy se narodily a vazila jsem je.Hubeny nejsou,ale take ne vahu,jakou by mely mit.Snazim se jim davat dobroty.Dnes oves a mrkev,ale nijak se k tomu nehnaly,uvidim zda rano bude prazdna miska.Koupila jsem je od mladych lidi,milovali zvirata ,ale soudim,ze vyzive z neznalosti moc nedali.nemeli tam hlavne uz co kousat a kdo vi,jestli mela mama dostatek mleka.Oni jehne nevazili,tak nemohli vedet,zda pribira.Asi cinknu radej veterinari,jestli jim to udela.Dik
doplněno 09.05.13 19:06: Sebod,tak jsem mu volalala pry to jeste zaskrti.Nebezpeci je jen kvuli moucham,ze vezneme i repelent,ktery ucinkuje mesic.tak jsem rada,ze se to vyresilo,ted jsem zvedava,jak budou bastit.Mejte se pekne a dik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.