Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jelen lesní

Od: danica* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. V jednom díle TV pořadu Výměna manželek USA byla rodina, táta chodil na jeleny. Doma jelení moč slévali do skleniček a prodávali. Pořad jsem neviděla celý, dost z toho mi uniklo. Ale zajímalo by mě, k čemu ta moč je prospěšná. Ví to někdo? Danica

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Nemusí být všechno,co vznikne v USA geniální.Vždyť ti debilové si pletou Česko s Čečenskem.Moje manželka se základní školou má zeměpis v malíčku.

JABRAKA

ohneta*

Co má genialita amíků společného s jelení močí? Tento způsob vábení divé zvěře se nepraktikuje jen na americkém kontinentu. *nevi*

hodnocení

2x

Zrejme na tohle:

deer-library.com/...

Ve zkratce, pro lovce jelenu na prilakani pripadne na zakryti sveho - lidskeho - pachu.

Mozna ale existuje i jiny duvod. Ani sem to cele necetl.

danica*
hodnocení

W.stránky jsou hezké, ale anglicky neumím. Už jsem stará, už se neučím. Trochu si pamatuji ruštinu. Ale děkuji za snahu. Danica

bonie*

translate.google.com/...

zkopírujte si adresu stránky, kterou chcete přeložit a vložte... a enter ;)

sice je to kostrbatý... ale jde to :)

ohneta*
hodnocení

1x

Nejspíš ji používají jako "vábidlo" k lovu divoké zvěře.

danica*
hodnocení

Děkuji poradcům, děkuji za ten skvělý překladač, děkuji za tyto w.stránky, jak jednoduché, stačí se jen zeptat a pár lidiček to ví a odpoví. Danica

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]