Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,dostala jsem potkanici asi před pul rokem,doma mame už ročního samce chtěla jsem aby mněli mladé ale nic. Tak týden potkanice se mi zdála špatná,a dnes jsem si myslela že umře tak jsem jí vzala na vzduch a trošku začala komunikovat,ale neni to ono.Hodně zhubla ale žere jako vždycky. prosim co to muže být...
Potkan má život oproti lidskému daleko, daleko kratší - zhruba 2 roky. I když jsme měli 2 x potkánka, přestala jsem je chovat právě proto, že nás pokaždé brzy opustili a my to těžko nesli.
Tak záleží na tom, kolik jí je. Nám 1. potkánek umřel patrně na srdeční selhání, druhý měl nádor a trvalo dlouho, než chudák umřel. Nechtěli jsme ho dát utratit, pořád jsme mysleli, že se uzdraví a tak se trápil on i my.
Takže opravdu zodpovědně to zodpoví jen veterinář. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.