Nejste přihlášen/a.
Ahojte měl bych dotaz co je lepší jestli Osmák Degu nebo Morčátko. Chtěl by jsem vědět v čem se jednotlivě liší. Jaké mají výhody nebo nevýhody. Rozhoduji se mezi těmito dvěma mazlíčkama. Napište třeba svoje osobní zkušenosti.Díky
3x
doplněno 05.05.13 14:20: V mazlení se moc nevyžívá a některý i pěkně koušou. Výhodou je že jim stačí daleko menší klec než morčeti. Co se týče údržby tak smrdí obě zvířata přibližně stejně.
1x
Já bych byla pro morče.Máme doma páreček.Chováme je v lodně / bedna ve která mají u řezníka maso/ .Jsou na ni zvyklí,neutíkají.Mají rádi když je někdo chová,drbe za uchem,povídá si s nima...Hlavně se nesmí rozmazlit jako jsou ti naši dva lumpové.Jak nás slyší začnou pištět a dožadujou se něčeho dobrého i když misku mají pořád plnou.Samečka máme už 7 let a samičku 5 let.
osmák nebo morče když to vezmu takhle morče je asi správná. Osmák je hyperaktivný .Mám kamarádku která ho má jednou jim utekl a hledali ho 2 dny než ho našli.My osobně máme 2 morčata obě jsou přítulná a je s nimy legrace jedno se po sobje naučilo zavírat klec a to druhé přiběhne na zavolání máme kluka a holku kluka oslovujeme Timi a holčičku Sabinku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.