Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si muzu vydelat?

Od: te* odpovědí: 15 změna:

Ahoj muzu si nejak vydelat? je mi 12 .. potrebuji to kvuli tomu ze chci kone a snazim si neco privydelat .. ale nevim jestli tak mala holka muze :( *bum*:D

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

užoj si dětství a vydělávání peněz nechej na dospělých, až budeš dospělá tak určitě bys chtěla být dítě a nemyslet na vydělávání peněza zabezpečení rodiny

te*
hodnocení

Asi tak :D

mowla*
hodnocení

2x

No vidíš - to už je rozumnější dotaz, než "jak ukecat rodiče,aby mi koně koupili"... ;)

Zkus si pročíst tyhle diskuse - #jak+si+vydelat , už se to tu řešilo nesčetněkrát.

te*
30.04.13 17:08
hodnocení

Dekuju!:D

hodnocení

2x

Po první Tvé otázce:" Jak přemluvit rodiče, aby mi koupili koně" , jsem Tě v duchu pochválila, že jsi vcelku rozumná holka. Ale teď myslím, že jsem se unáhlila. *bzum*

Řekla bych, že si z nás tady děláš srandu, což není pěkné. Proč? V minulé otázce píšeš, že otázka peněz to vůbec není, vaši mají dost a koupit by mohli. Ale že se věnuješ plavání a nemohla by ses věnovat i koníkovi.

Vidíš to, a teď si zase na něj potřebuješ vydělat. Tak jak to vlastně celé je? Myslím, že se nudíš a píšeš dotazy, které spolu nijak nesouvisí a pak z toho máš asi srandu. Tak toho raději nech a uč se, brzy bude konec školného roku, tak ať uděláš rodičům radost. Třeba Tě za pěkné vysvědčení pošlou na nějaký jezdecký tábor a tam si koníky užiješ.

Ale už nás nevoď za nos, to se nedělá. Jaga.

te*

myslis si ze mi tady budes rikat co mam delat? myslis si ze to tady pisu pro paradu? tadyta stranka je o tom ze se tady radi a ne ze me tu kritizujes! myslim si ze kdyz si byla ty mala holka tak si byla uplne stejna ty nevis co je to kun ty nemas vubec poneti jak ja si ziju a ja jen chtela rodicum pomoct kdyby si mysleli ze nemaji penize! neplet se mi do mejch veci je ti to jasny kdyz se ti nelibi moje otazka tak sem proboha nelez! *cert**bum**afro*

mowla*

Je velmi neslušné ´vynadat´ někomu, kdo se ti snaží poradit. Je neslušné vynadat i tomu, kdo tě kárá. A neber to jako mentorování někoho, kdo je cca 4x starší, než ty, prozatím (mohu-li poprosit) to přijmi, časem i pochopíš.

;)

Mnohem lepší bude, když se nad projeveným názorem nejprve zamyslíš a teprve poté odpovíš...

te*

Ale ona mě i v předchozí otázce pokárala! *sok*

koudalak*
hodnocení

0x

Jak si ve 12 vydělat na koně - to je hodně těžkej úkol. Ovšem jak ho ve 12-ti uživit - to je úkol takřka nemožnej.

Můj synovec (13) si přivydělává přes aukro. Má dobrej přehled o několika typech věcí - ví za kolik je tam lidi kupujou a občas někde na internetu nebo i na samotným aukru sežene něco levnějc a pak to znova prodá. Ovšem potřeboval na to do začátku nějaké peníze a riskuje že mu něco zůstane doma ležet... Poštovné a poplatky aukru jsou kapitola sama pro sebe.

Účet v bance ani na aukru nemá ale dělá to přes účet rodičů.

Jinak vážně nevím...

vlasatec*
S tím aukrem pozor aby to synovec neprehnal, mě to v 19ti přerostlo přes hlavu a platím už dva roky 5500 měsíčně na domeřený dani a to jsem rád že mě nenapalili dph. A to jsem začal tím že jsem prodal pár učebnic ale pak se to nějak zvrtlo.. :)
te*
hodnocení

Nic není nemozne a jak jsi si precetla dole tak je to i nebezpecne ;)

daniell*

na toto pozor je to sledováné! a jak mile překročí hranici příjede finančák a řekne vám aby jste odvedli daň a když na to příjdou v nepraví čas tak se na tom dá skutečně hodně zaplatit.

daniell*
hodnocení

0x

Koupě koně je jaksi ta nejmenší investice ... stáj , žrádlo , práce okolo , pastva , příslušenství , zdravotní péče.

te*
03.05.13 09:52

Já vím *plac*

erik*
hodnocení

0x

najít si nějakou brikádu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]