Nejste přihlášen/a.
zdravim,
mame male kotatko a ma usny svrab. Ako sa to lieci? Zverolekar to bakatelizoval...
diky
Můj kamarád veterinář mi před lety místo strongholdu poradil ouška vytírat normálním stolním olejem. Stačí to tak 2 x nebo 3 x a funguje to. Zákožka svrabová se normálně udusí, je to přírodní, olej má doma každý a nic to nestojí.
Veterinář si motal roubíky z celulozy, já používám lidské tyčinky. Samotný Stronghold jsem vždycky musel dát dvakrát. Kromě čistého oleje veterináři používají i Surolan, který léčí zánět způsobený sekundární infekcí.
Kočky tuhle manipulaci všeobecně nesnášejí a napoprvé je vhodné nechat si ukázat směr zvukovodu, abyste nepůsobila kočce zbytečně bolest. Ale jestli to veterinář nečistil, počítejte, že to bude ee tfuj.
Já jsem na to u veteriáře dostala takovou vodičku a tu kotěti kapala do uší, a ještě dostalo Stronghold za krk.
hmm, mam sa tam zastavit az za 3 tyzdne, myslite ze mam ist skor? pretoze sa jej to v tych usiach mnozi...
Stronghold stačí, ale nezabere ze dne na den. Můj veterinář říkal, že ve většině případů stačí jedna aplikace. Pokud kotě dostalo Stronghold, dostalo myslím to nejlepší, co mohlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.