Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MVDr. Martin Grym Brno-Mokrá Hora Veterinář

Od: rustyxxm* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mohli by jste mi prosím někdo zjistit informace o veterinářovi Martinu Grymovy. Pes nám zkolaboval a tak jsme ho dali k tomuto vetrinářovy a vůbec nepozal co mu je a taky mu vůbec nepomohl a chtěl nekutečný peníze. Dojeli jsme dom do Třebíče a dali jsme ho nasemu veterinářovy a ihned věěl že byl otrávenej.Děkuji za informace.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebuďte ve svém soudu příliš tvrdý. Není snadné rozpoznat otravu. Je neuvěřitelně veliká škála jedů a toho, čím se pes mohl otrávit. Každý jed působí jinak, po různé době, s různými projevy. Tak jak nerozpoznal nebo byl příliš obezřetný jeden vet, mohl druhý určit špatnou diagnozu a zjistíte, že to bylo něco jiného, než jed. Při první prohlídce to nemusí být zas až tak jasné. Také jsem se psem, který zvracel a proudem kadil krev, letěla k vetovi. Až druhý den určil, že to nebyl jed, ale pes něco sežral zmrzlého na -20´C, a to mu udělalo v trávení takovou paseku jako jed. Nadosmrti měl problémy s trávením, ikdyž to jed nebyl. Vím, mráz u vás teď nebyl, ale mohlo to být cokoliv.*sok* Platby u veta, to je pro nás pro všechny, smutný příběh. Zlatníci jsou na tom hůře. Ale záleží na tom, co všechno vet provedl a co aplikoval. Máte to na účtu rozrpsané. Jám osobně bych přivítala, když udělá nějaká vyšetření a testy a pak určí diagnozu, před tím než že mu koukne do očí a řekne: Otrava. *plac*Nemocný pes, to je neštěstí a já s vámi cítím. Ať se brzy uzdraví a bez následků.

rustyxxm*
hodnocení

Tak to moc děkuji za povzbuzení,je vidět že máte taky zvířata ráda.

blesulda

Bohužel nerozeznal ani zánět kůže u našeho psa, tvrdil, že má blechy. Jenom za aplikaci přípravku mezi lopatky (aplikace Frontlainu) chtěl v roce 1999 60 Kč. Museli jsme navštívit veterináře psejčkaře u něhož jsme pak zůstali. Tento veterinář je zaměřen na ptactvo. Ceny jsou zřejmě vysoké i proto, že si velice brzo pořídil ordinaci s veškerým vybavením a také rodinu. Chodí k němu těch horních 10000. My si to též nemůžeme dovolit.

lidus*
hodnocení

0x

Otravu nepozná hned každý ale pan doktor je na můj vkus mladý, hlavně, že studoval v USA což on asi pokládá za známku kvality ale já nikoli. Nám po revoluci kdy se vyrojilo spousta soukromníků s titulem jeden naočkoval malého jezevčíka na psinku a do tří týdnů bylo po psovi, pak už jsme chodili k drahému ale také velmi kvalitnímu veterináři co měl spoustu zkušeností (léta praxe v ZOO).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]