Nejste přihlášen/a.
Prosím mohl by jste mi někdo poradit co je to za ptáčka? Dostala jsem ho darem a nevím co je to za druh.
Dobrý den, také bych řekl, že podle tvaru hlavy a zobáku to bude asi andulka. Možná andulka žlutá, ale nebude čistokrevná (pokud se tento termín dá u ptactva použít). Hlavně, že je ptáček hezký. Zdravím!
doplněno 28.04.13 19:02:A není to i tím, že se chudák musí takhle stále držet na tom bidýlku? Já bych tu klec pootočil dnem dolů, aby se jí lépe sedělo. To byl jenom vtípek.
Řekla bych, že je to určitě kanár.
Když jsem byla malá, měli jsme páreček - bez problémů se pářili - a vyvedli spoustu mláďátek. Bylo moc hezké koukat, jak se o rodinku starají. Jenom jsme nevěděli, co s mladými - tenkrát jsme je dávali do Zverexu. Tam je brali, protože byli moc hezcí.
doplněno 30.04.13 17:16:no, ta fotka není moc jasná, ale je to možné - teď koukám na to ozobí.
doplněno 30.04.13 17:31:A taky koukám na drápky - je to andula! Jenom jsem takovou ještě nikdy neviděla - můj první dojem byl kanár.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.