Nejste přihlášen/a.
Vážení rádcové, naše slepice na chalupě potřebují nějak levně vyřešit otevírání a zavírání kurníku když tam zrovna nejsme. Nemusí se otevírat celé dveře ale jen nahoru vyjet a pak na zavření zase zajet do drážek deska na vlez do kurníku. Musí to mít časový spínač to chápu ale jak to celé vyřešit? Máte něco podobného nebo poradíte jak to zrealizovat? Prosím levně, už tak naše vejce stojí majlant jelikož se slepicím ¨12h svítí a vodu jim ohříval ohřívač pro želvy. Dík za nápady. L
Týjo, Liduš, to je krásná kutilština, to fakt muselo bejt udělaný se zájmem a láskou! Krásná práce, vyřiďte "autorovi" můj obdiv!
Možná bych to taky nějak uměl dát dohromady, ale asi by se mi nechtělo se s tím s*át, spíš bych se snažil "to" někde koupit. Takže pokud budu přemýšlet o "dálkovém chovu drůbeže", určitě se na Vás obrátím!
@radimre: pokud odpovídáte na moji reakci, odpusťe si příště, prosím, toho "soudruha", děkuji...
Nejlevněji vyjde solární panel a malá baterie
doplněno 01.03.14 09:11:Pokud by byl zájem lze vyrobit dle požadavků a vkusu každého "soudruha"že...i s volbou el.energie
jsem jen obyčejný kutil...
doplněno 01.03.14 11:38:Upozornění od sys clayman 01. 03. 2014 11:24:11
Bingo ...někdo kdo zná kultovní filmy, kterému se smějí všichni...
Dobrý den, tak, na té chalupě asi nejste stále. Já bych asi volil řešení mechanické před elektrickým.
Tím by odpadla asi možnost selhání při vypnutí proudu (pokud by to nebylo na akumulátor). Chtělo by to fotku těch dvířek. Určitou představu mám (babička měla slepice a dvířka na zašupování, ale ještě tam byl venku žebříček), ale chtělo by to vidět pro posouzení řešení. Jinak (vím, že by se to dělat nemělo), když si zadáte na jistém vyhledávači od G slova "otevirani kurniku", tak zjistíte, že to snad zajímá každého.
Možná je tam i volba Obrázky. Ta řešení jsou různá a těžko říct, které by bylo vhodné pro Vás, resp. asi pro Vaše slepičky. Konkrétní nápad nemám, ale jsem zastáncem jednoduchých a bezporuchových řešení. Zdravím!
chovame.cz/... Já také pátrala a našla viz. odkaz ale nevím jestli to ten můj kutil ukutí. Na chalupu jezdíme každý týden a léto tam téměř celé trávíme ale přesto by chtěl manžel svym děvčatům jak slepicím s láskou říká, dopřát výběh denně. Něco vymýšlel, že motorek od stěračů ale nějak mu to neštymovalo a byl bezradný.
"wamp"to jsem našla také, dík.
doplněno 23.04.13 20:37:Podařilo se mi najít i plánek na www. ireceptar.cz Manžel je spokojený a prý to hravě zvládne. Díky všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.