Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych věděla ,kde se dá koupit chladící kabátek pro čivavu za přijatelnou cenu
Neupsala jste se? Opravdu myslíte chladící? Jestli je to správně, pak tohle slyším opravdu poprvé. A uvažuju, jak by se to dalo zařídit. Namočit a vykroutit, to jsou příliš tepelné šoky. Jako zábaly při horečce. To je ale na mrtvici.
Jak funguje takový chladící kabátek?
Ne, neupsala.Četla jsem o něm,že prý je dobrý.No ale cena dobrá není .Někde jsem jej našla asi za 560kč.Jinak stojí asi kolem 1200 Kč i více.Myslím,že to až takový zázrak není,ale v létě je problém,když jsou vedra.
Nemyslím si, že takový kabátek je něco ideálního. Je zima, oblečeme se, je teplo, vyslékneme se. Termoregulace musí pracovat, jinak se zničí. Tak jako musí pracovat imunita, jinak přestane pracovat. Největší problémy jsou s těmi, u kterých imunita nepracuje.Na nějakou dobu jsem měla odstavenou termoregulaci chemoterapií a musím vám říct, že je to nepoředstavitelná hrůza. Už nikdy to nechci zařít! Nikdy!
Rozhlédněte se, kolik je pejsků a vůbec, kolik existuje zvířat. A to proto, že funguje imunita a termoregulace. Jinak by nemohli být. Právě na takové situace se všichni vyvinuli a prošli vývojem. Však s pejskem ve dnech horka nebudete na sluníčku.
poradte.cz/... Hezké počteníčko, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.