Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupání zakrslého králíčka, morčete

Od: katka* odpovědí: 6 změna:
Prosim o radu zda se dá koupat morče(zakrslý králíček) a čím ho umýt, zda stačí mýdlo nebo šampon pro pejsky. Máme ho v bytě a ted nějak páchne:)) tak ho chcem umýt. A taky čím to je že někdy má takovou mléčně zbarvenou moč. Je to dospělá samička.Děkuju za každou radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Mléčně zabarvená moč je obvykle hustší - dáváš nejspíš králičce málo pít. Pokud nechceš, aby byla cítit, častěji jí čisti kotec - jednou týdně čistá suchá sláma je povinnost, pokud ji chováš společně s morčetem v jedné kleci, pak i častěji. A ptáš se na morče, nebo na králíka?

Hezký den.

domča
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nevím, jestli se dá koupat morče, ale králík ne. Také mám doma zakrslého králíčka. Nikdy jsem ho nekoupala a ani nevykoupu - mohlo by to poškodit jeho srst.

pavča*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zakrslý králík se koupat nemůže.Pokuď smrdí dávejte mu na místo kam močí a dělá výlaly kočkolit-neboli BIO-STELIVO.S tou močí ti poradit nemůžu, ale zkus zajít k veterináři!

Ahoj Pavča!:)

kikouš
doplnit odpověď
hodnocení

0x
já bych řekla, že by se koupat v žádném případě neměl. mohla by jse mu poškodit srst a mohl by umřít! taky jsem chtěla svého králíčka, ale veterinář mi řekl, že ho koupat v žádném případě nemám. a pokud jde o morče, taky bych řekla, že to není dobrý nápad. zkus se zeptat veterinaře, nebo toho kdo tomu rozumí. AHOJ:)kikina

aneta*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Morčátka se koupat můžou, ale musíte dávat pozor aby se jim nedostala voda do očí a do oušek! m Morče chyťte jednou rukou zespoda a druhou ho omývejte!*stop**smich**pusa*
lucka74

A jakou barvu má moč králík?

Dík L

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]