Nejste přihlášen/a.
Hezký den, chtěla bych se zeptat jak mám své kočce připravit kuřecí srdce, ještě nikdy jsem jí nikdy nic tak nepřipravovala, díky moc.
Syrová? - srdce rozříznout a důkladně vyprat krev (zejména pokud kočka není na syrové maso navyklá), krev se kazí velmi rychle - to je vše...
A pokud vařená, krev vyprat také - a uvařit, bez koření a soli (max. můžeš zkusit přidat kousek fenyklu).
Srdce (i kuřecí) jsou krásná čistá svalovina a vazivo (kolagen) - nic škodlivého...
Já dávám kočičákům srdíčka syrová, vařená nechtějí potvory Koupím celý tácek, srdíčka nakrájím na půlky nebo třetinky a nadělám jednotlivé porce do balíčků a dám zamrazit. Pak jim 2-3x týdně každému porci rozmrazím, mají to jako pochoutku navíc ke granulím a konzervám. Ale stejně mají nejraději syrové hovězí maso.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.