Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak kočce připravit maso?

Od: linda23 odpovědí: 7 změna:

Hezký den, chtěla bych se zeptat jak mám své kočce připravit kuřecí srdce, ještě nikdy jsem jí nikdy nic tak nepřipravovala, díky moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Syrová? :-D - srdce rozříznout a důkladně vyprat krev (zejména pokud kočka není na syrové maso navyklá), krev se kazí velmi rychle - to je vše...

A pokud vařená, krev vyprat také - a uvařit, bez koření a soli (max. můžeš zkusit přidat kousek fenyklu).

Srdce (i kuřecí) jsou krásná čistá svalovina a vazivo (kolagen) - nic škodlivého...

hodnocení

0x

Zdravíčko:)Normálně jej uvařte jako kdyby to mělo být na polévku:-PTa si dá kockaapravo.cz/...

linda23
hodnocení

Děkuji a jak dlouho to mám pro ni vařit?:)

borax*

Nevařit, je to škoda. Dávám syrové...

dericcaster*
hodnocení

0x

Uvařte si ze srdce (i jiných částí) polévku a maso pak dejte kočce (já bych ho zbaštil teda sám). Může te jí dát i kousek syrového, nebo ho prostě jen pár minut povařit, kvůli případným nežádoucím obyvatelům. V přírodě kočce také nikdo ptáčka, či myš neuvaří a jak jim chutnají...

micka1
hodnocení

0x

Já dávám kočičákům srdíčka syrová, vařená nechtějí potvory :) Koupím celý tácek, srdíčka nakrájím na půlky nebo třetinky a nadělám jednotlivé porce do balíčků a dám zamrazit. Pak jim 2-3x týdně každému porci rozmrazím, mají to jako pochoutku navíc ke granulím a konzervám. Ale stejně mají nejraději syrové hovězí maso.

figurek*
hodnocení

0x

nakrájet na menší kousky a dát do misky. A nemusí to být jen srdce, ale i játra nebo žaludky.

Po kuřecích drůbkách se kočky ženou jako o závod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]