Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je rozdíl mezi kastrací za 500Kč a 2700K

Od: elisme10 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, máme 9 měsíční kočičku a chtěla bych jí nechat vykastrovat. Jenže těď máme doma menší rozepři. Táta jí chce nechat vykastrovat na veterine, kde to stojí 500 Kč, jenže mně to přijdě divné, že kastrace ještě ke všemu kočky v Praze by stála 500 Kč a byla by dobře odvedená. Ovšem, ale nechci ani opakovat svou minulou chybu a to tu, že s minulou kočičkou jsme šli na dobrou vet. nezeptali jsme se nejdříve na cenu a pak nás to i s kontrolami vyslo na necelé tři tisíce korun. Tam jsem si alespon byla jistá, že byla dobře odvedená. Nevíte jaká je tak normální cena v Praze? Kdyby jste mi dali tip na nějakou dobrou veterinu za normální peníze byla bych vděčná. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

verkaberka15*
hodnocení

2x
Nás vyšla v Praze kastrace číči na zhruba 1200 Kč. Perfektně provedeno, hodinku si jí tam po zákroku ještě nechali. Celková anestezie, nějaké kapky do očí (nebo mast?!), dali nám několik košilek, aby si nevylízala stehy a kdyby nějaké rozcupovala, tak aby jsme měli náhradní :), druhý den k večeru už byla naprosto v pohodě, běhala a normálně papala, hrála si, jako by se nic nestalo. Po týdnu jsme šli na vyndavání stehů, nic za to už nechtěli. Za ty peníze to stálo. Věděla jsem, že kočička je v dobrých (čistých a zkušených :-P) rukách a vše bude provedeno tak jak má být. Byla jsem bez obav.

Rozdíl je jenom v penězích. Klinika také dokáže pokazit zákrok a venkovský veterinář také dokáže odvést perfektní práci a obráceně.

elisme10
hodnocení

Děkuji všem za informace. Mohla bych se zeptat, na jaké veterině to bylo? Děkuji

ladies*

Já doporučuji veterinu ve Vršovicích vetpoint konkrétně pana doktora Máru. Jeho ceny jsou bych řekla až nízké. Kde si jinde účtovali za operaci 6000 tisíc a více mi on a musím říct, že kvalitně odvedl na 2300. Je to zkušený veterinář a už jedině k němu. Hodně štěstí.

vetpoint.cz/...

laybor*
hodnocení

0x

To je různé, záleží na veterináři a jeho vybavení, ale také na tom, odkud jste. Nás stála jedna kočka 850 Kč a kočky měly veškerý komfort (ale nebylo to v Praze). Jedna známá, která bydlí na okraji Prahy, dala za kastraci své kočky 1600 Kc. Venkovští veterináři v našem kraji, kteří ovšem nemají kliniky, ale jen soukromé praxe, prý chtějí kolem 600 Kč, ale u nich bych to neriskl, vybavená klinika (třeba na venkově) a šikovný doktor, který má navíc velmi kladný poměr ke zvířatům, je větší záruka. Aspoň my jsme byli naprosto spokojeni. Někde jsem četl, že ve Zlíně ještě přispívá město 250 Kc na kastraci jedné kočky, pokud majitel přinese od veterináře potvrzení nebo účet za kastraci. Město tak podporuje, aby se kočky nepřmnožovaly. Nejlepší je nechat si nějakou kliniku doporučit od spokojených majitelů koček.

sebod*

jaký je v tom rozdíl? 2.200,- Kč! Kastrace kočky není až tak velký zákrok. Velice dobře ji zvládne i ten "venkovský" veterinář. Možná spíš, než veterinář na nějaké klinice. Venkovský veterinář má totiž okruh svých klientů poměrně omezený. Proto, aspoň já mám tu zkučenost, se zvířatům věnuje daleko více, než někdo, kdo Vaši kočku uvidí jednou v životě. Potřebuje mít dobré reference,jinak by k němu nikdo s nemocným zvířetem nepřišel.

hodnocení

0x

přesně jak píše sebod, mě přišla kastrace kočkys na 600 kč v malém městě a už je to 4 roky a ještě neměla koťata v Praze jsou ceny našponované, jak vyděláváte fest peněz pražáci tak plaťte*smich*

cyril*

Je to nějaké podezřelé. Za pouhých 600,- a na malém městě by po čtyřech letech koťata mít mohla. *smich*

borax*
hodnocení

0x

Já mám kastraci za 600,- obě kočky OK.

wanesa*
hodnocení

0x

U nás v Karlových Varech jsem platila za kočku 1200Kč,byl v tom límec,nechali si jí tam ještě 4 hodiny po kastraci,pro jistotu.Dostala mastičku.Takže spokojenost.Kocour mě stál 700Kč a toho si tam také nechali až do úplného probuzení aby bylo vše v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]