Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak je pestrá, nebo ne?

Od: mrnousek* odpovědí: 4 změna:

Zdravím papouškomily! *slunce*

Mám papouška roselu ASI pestrou. Problém je v tom ASI. Nejsem si jistá, co je to za druh. Jelikož chovatel nám řekl, že je PESTRÁ, žiju už 3 roky v domnění, že pestrá je. Jenže čm dál víc mi přijde divné, že rosely pestré v literatuře, na netu, atd. jsou jiné. Úplně jiné. Mají dvou až tříbarevné bříško, zatimco ta moje potvora má bříško celé červené, čímž mi připomíná penant, ale penant mívá modrá líčka, ale moje opeřenka má líčka bílá, jako pestrá. Vím, že ve zveráku byly i rosely penant, tak mám domění, jestli náhodou není křížená. :D No, moje Rebecca má ocásek pastelových barev, ale rosely pestré ho mají sytě barevný... Opravdu nevím, co to teda je za druh, jestli vůbec chovatel, co nám ji prodal, říkal pravdu. :D Poradíte?

Tady je odkaz na /...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

3x

Rosela pestrá - červená

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Ahoj Mrňousku,

ano, máš roselu pestrou, ale je to ke všemu ještě rosela pestrá červená :) Koukni tady na ten obrázek iwko41.estranky.cz/...

je úplně stejná, jako ta tvoje :)

doplněno 22.11.12 18:09:

Ar mě předběhl :-D

mrnousek*
hodnocení

Tak díkuji. :)

Jo, a ten odkaz nefunguje...

cocinkamichalka*

Najeď na ten odkaz a vlevo v menu je č. 6 - papagáje, ktoré prešli mojími voliérami - najeď na konec a asi na třetím řádku odzdola máš Tvou roselu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]