Nejste přihlášen/a.
Mam rad vlky, vlcaky, ale takove jine zvlastnejsi typy, cerne, ocelove, petrolejove, velke slechy, nemusi byt nutne moc chlupaty, lvi tlapy, vznesenejsi exotictejsi typ... Vedel by nekdo napady na cistou rasu, ktera takto vypada? Samozrejme prilozeno foto Nicmene abych vyradil tipy na ruzne druhy, vlci cumak a vetsi slechy jsou zakladni znaky, ktere hledam
thajsky ridgeback i modra doga i pokrizeny stafford, labrador jsou krasni, ale neni to zrovna muj salek. Dik
fotky jsem tady daval, hlavne kvuli tomu cumaku a slechum viz "Vedel by nekdo napady na cistou rasu, ktera takto vypada?"
*ten barnero odkaz.. jo, ale to je obycejny vlcak, jako jsem mel, ta uz ted lovi hrabose ve vecnych lovistich...
Muj dotaz je vice obecny, a nahodil jsem dva typy, ktere se tomu velice priblizuji, protoze jsem na to nahodou narazil... a tak to vystihuje moji predstavu, ze jsem se rozhodl to postnout, a zeptat se, zda-li nekdo zna podobnou rasu. Jde mi o pomer velikost usi vuci hlave + vlci cumak... ty usi proste velke spicate jako tady ta soska, nebo na predchozi fotce
Toto je kříženec. Kříženec kříženců. Na jeho vzhledu i povaze se podílejí celé generace různých psů a fen, různých ras a jejich předků, také různých ras. Ale pes je to parádní, což o to. Počkejte do jara a zajeďte na několik výstav.
A toto?
ta kelpie zatim vede.. australskakelpie.wz.cz/... kazdopadne se mi libi z nich nejvic jen ta Arie
Řekla bych ,že je to australská kelpie. Ale ten úzký posed z bočního pohledu, takle sedí honiči a kelpie je pastevec.
jé, ted jsem si všimla , že to není fotka ale soška .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.