Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
když jsem vytahoval zimní pneu, abych je oprášil na zimu, našel jsem v hnízdě nějakého zvláštně vypadajícího pavouka!
Budu rád za určení druhu, hlavně zda-li se jedná o obyčejného nějakého našeho pavouka nebo se může jednat o nějaký vzácný druh, který žije tady u nás vyjímečně, nedávno jsem něco takového viděl ve zprávách, že tady máme nějaké jedovaté výjimky něco jako sklípkany.. Právě ten jeho krunýř a zadeček mi sklípkany připomíná..
První fotka je jeho hnízdo v disku, kde v pavučině lze jasně vidět i svlečka tohoto pavouka! Ano je to svlečka, nikoliv jiný uhynutý pavouk, z blízky to šlo vidět dobře.. Další foto je už jak utekl na zeď, kterou za barákem máme, kde jsem taky pneu skladoval..
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.