Nejste přihlášen/a.
Co je to za zvíře?
Jak jsem ho viděl, tak jsem si vzpomněl na tetu, jak nám tvrdila, že měli na kvítkách kolibříka. Když jsme ji vysvětlovali, že to nemůže být, že u nás nežijí, tak nám něvěřila.
Nejspíš to je nějaký motýl, připadalo mi to podobné na lišaje. Ale ve dne?
Kvalinější foto bohužel nemám, nechtěl jsem přijít moc blízko a vyplašit ho.
Máte pravdu je to dlouhozubka. Jen ta "moje" má za krkem "kříž" asi to není svízelová .
A jedno zpomalené
Jo a lítá strašně rychle, z květu na květ, má dlouhý sosák a jako jednen z mála dokáže vysát nektar z mydlice a podobných květů, máme jej každý rok každý den na zahradě (teda v zimě néé) . Není to kolibřík, je to motyli.kolas.cz/...
doplněno 07.07.12 15:59: Zase mně někdo předběh, rychlej jako nějakej motýl
No je mi jasné, že to není kolibřík. Proto tem smajlík a příběch s tetou.
sakra kde se mi tam vzalo to "c" samozřejmě "...příběh..."
Děkuji vám všem. I mně to chodí mlsat na petůnie a i mě zajímalo, co to vlastně je. Bylo to tak rychlé, že se mi to nikdy nepovedlo vyfotit. Tak už tedy vím, díky Poradně. Jaga,
Ty Joudičovy fotky nemají chybu, klobouk dolů. Já než jsem si přinesla foťák, objekt byl pokaždé v čudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.