Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to kolibřík?

Od: pepr® odpovědí: 8 změna:

Co je to za zvíře?

Jak jsem ho viděl, tak jsem si vzpomněl na tetu, jak nám tvrdila, že měli na kvítkách kolibříka. Když jsme ji vysvětlovali, že to nemůže být, že u nás nežijí, tak nám něvěřila.

Nejspíš to je nějaký motýl, připadalo mi to podobné na lišaje. Ale ve dne?

Kvalinější foto bohužel nemám, nechtěl jsem přijít moc blízko a vyplašit ho.

Je to kolibřík?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Ještě jedno foto

Je to kolibřík? #2

bruk600*
hodnocení

0x

Mohlo by to být toto.*frajer*

priroda.cz/...

hodnocení

Máte pravdu je to dlouhozubka. Jen ta "moje" má za krkem "kříž" asi to není svízelová .

A jedno zpomalené

robin1*
hodnocení

0x

Jo a lítá strašně rychle, z květu na květ, má dlouhý sosák a jako jednen z mála dokáže vysát nektar z mydlice a podobných květů, máme jej každý rok každý den na zahradě (teda v zimě néé) . Není to kolibřík, je to motyli.kolas.cz/...

doplněno 07.07.12 15:59:

Zase mně někdo předběh, rychlej jako nějakej motýl*palec*

hodnocení

No je mi jasné, že to není kolibřík. Proto tem smajlík a příběch s tetou.;)

doplněno 07.07.12 16:10:

sakra kde se mi tam vzalo to "c" *smich* samozřejmě "...příběh..."

joudic*
hodnocení

0x

taky jsem myslel ze je to nejaky mikro ptak, nez se mi povedl vyfotit...

Je to kolibřík? #3

joudic*
08.07.12 04:30
hodnocení

0x

..

Je to kolibřík? #4

hodnocení

0x

Děkuji vám všem. I mně to chodí mlsat na petůnie a i mě zajímalo, co to vlastně je. Bylo to tak rychlé, že se mi to nikdy nepovedlo vyfotit. Tak už tedy vím, díky Poradně. *palec* Jaga,

doplněno 08.07.12 09:26:

Ty Joudičovy fotky nemají chybu, klobouk dolů. Já než jsem si přinesla foťák, objekt byl pokaždé v čudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]