Je to komar? Od: milanho* 03.07.12 15:58 odpovědí: 10 změna: 03.07.12 17:14 Pritelkyne mi neveri ze se jedna o komara poele me samecek. Vase nazory?
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Ano je to komar samecek,ale ten krev nepije
0 x
Chybí měřítko, ale spíše jde o pakomára - živí se, podobně jako motýli, nektarem...
0 x
Já si myslím, že je to jeden z druhů tiplic A ti krev nepijí. leccos.com/...
doplněno 03.07.12 16:48: Taky jsem si zprvu myslela, že to je pakomár, ale prolistovala jsem několik atlasů, ale pakomáři mají jiná tykadla. Takové jako kartáčky.
No jo - na té fotce bylo z tykadel vidět houbeles - ale asi máte pravdu - i podle postavení křídel.
0 x
Z toho obrázku to teda není moc vidět, ale komár to určitě není .
doplněno 03.07.12 16:43: komár vypadá takhle
doplněno 03.07.12 16:49: Tak z5. Sameček opravdu vypadá takhle. Příště by to chtělo lepší fotku.
doplněno 03.07.12 16:49: nový pokus o vložení obrázku
Tak ještě jednou. Tohle je skutečně sameček komára.
0 x
Foto není zřetelné, ale přikláněl bych se k pakomárovi...
0 x
milanho- shrneme si to. Určitě to není komár. Ani sameček, ani samička. Je to buď tiplice nebo pakomár.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.