Ahojky lidičky potřebuju poradit...Mam křečka medvědího.. má krasně čekné oči..ale ted se mu objevili...černý kysánky...je to nemoc bo tak něco...jestli se to mu dá nějak zabranit bo něco tak prosím lidi poradte! Děkuju moc předem!
ahoj Kačenko, trošku rébus pro ty co žijí dále o Brna, my říkáme ospalky. Pokud nemáš opthalframykoin, pak použij heřmánkový čaj, a otírej mu okolí očí vlažným heřmánkovým čajem, nebo mu mázni oči, spíše okolí očí opthalframykoinem. Nevím jaké používáš hobliny, či jinou podestýlku, nemůže v ní něco být co by křečkovi vadilo?
kacenka136*
Mno..jako žhe mame jaky si bio piliny..a nemělo by mu to škodit...tak dik no koupím nějakej heřmánkovej čaj... bo cos mi to psala to opthalframykoin to bych dostala kde? nwš?
ukulele*
opthalframykoin je mastička na oči pro lidi, na různé záněty očí, já si je občas máznu i když jsem déle u pc, nebo když se vrátím z delší tůry na kole, když mě bolí oči z prychu a těch různejch pylů, doporučuji piliny prosít, nebo alespoň prohodit - zbavit prachu a jemných částic
ukulele*
omlouvám se samozřejmě jsem měl na mysli hobliny, ne piliny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.