Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S čím je pejsek křížený?

Od: haninka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, s čím může být ten černobílý pejsek křížený? Díky

S čím je pejsek křížený?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

border colie+flat coated retrívr?.))

krkovicka*
18.07.12 11:02
moje řeč;)

ladaadal*
hodnocení

1x

Ale vždyť to není žádný kříženec. Jedná se o specielně vypěstěné plemeno. Na světě existuje jeden, maximálně dva jedinci.:). nevzpomenu si na název rasy, ale otec se jmenoval Karlvonbahnhoff a matka MrsMirabellodwedle. *smich*Jména prarodičů už nedám dohromady, ale každopádně je to krásnej pejsek a obávám se, že původ jeho rodičů se nepodaří nikdy zjistit. Hlavně že je zdravej a dělá majiteli radost.

monkeyking*
hodnocení

0x

Setr a retrívr ... že by :)

hodnocení

0x

To nikdo neví, protože neví, kdo byl otcův a matčin otec, děda, babička a prapra. . . A do toho nějaký spící gen a je z toho takový pěkný pejsek, jako je váš. A inteligence všech zúčastněných ras a vše, pro co a k čemu byli předkové vyšlechtěni, jsou v něm. *palec*

hodnocení

0x

Klidně to může být potomek výše zmíněných ras, ale také to může být směsice všeho možného, co se po léta pářilo přirozeným vesnickým výběrem, jak já říkám z touhy a vášně :).

Velmi mi připomíná pejska ze sousedství, ale před nějakými 40 i více lety. To jsme většinu již zde zníměných ras ani neznali.

Jsem na voříšky zatížená. A tenhle je fakt krásný.

zakus*
hodnocení

0x

Malý münsterlandský ohař

Border kolie

haninka*
hodnocení

No mám ho týden, radost mi dělá, akorát že zahrada vypadá jak minové pole, už nemáme skoro žádné boty atd. Byl hrozně bit, přivezla ho kámoška od někud od Chomutova s tím že jsem taková zvířecí máma. Cvičit se zatím nedá, hrozně se bojí, nevíme si s ním rady, ale mazel je to děsnej.

Buďte na něj hodní, on si na vás časem zvykne. Zatím má asi s lidmi špatné zkušenosti a bojí se jich. Až přivykne, uvidíte, že vám dá hodně lásky.

Je to hezký kříženeček. Ať jsou jeho předci už jacíkoliv. Když jsem kdysi byla se svým kříženým Čertíčkem u veterináře, dal mi vyplnit takovou kartu. Kromě jména a adresy majitele tam byla i kolonka pro rasu psa. Já jsem tehdy napsala: KRÁSNÝ ČERNÝ PES. Veterinář se moc smál, ale měla jsem pravdu. Rasa se sice určit nedala, ale černý byl a krásný taky. Jaga.*palec*

daniell*
hodnocení

0x

No to bude Border kolie a podle uší a postoje retrívr? ale to je těžký takhle určit ta border kolie podle jásného zbarvení a čenichu bylo by dobré napsat jaké má pes vlastnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]