Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli byste nevěděli alespoň orientačně cenu za operaci břišní kýly včetně všeho? Naše 5 měsíční šťěně ji má totiž poměrně tvrdou :/
břišní kýla | dospělý pes | 7 000,- | |
štěně | 2 500,- | ||
pupeční kýla | dospělý pes | 8 400,- | |
štěně | 2 500,- | ||
kýla peritonealní | 12 000,- |
Cena pouze orientační, každý lékař má své smluvní ceny.
doplněno 05.04.13 19:09:Netuším, jak píši je cena pouze orientační a je ze stránek jedné brněnské kliniky pro zvířata, nejlépe když se zeptáte přímo veterináře kam s pejskem půjdete, klidně těch ordinací obejděte víc ale ne vždy to co je nejlevnější je dobré.
Ty ceny se mohou velmi lišit a nikdo vám nedovede říct cenu konečnou. Mohou totiž nastat komplikace. Může se třeba přidat nutnost antibiotik a já nevím co všechno se může stát. To všechno se odvíjí i od váhy psa. Čivava bude něco jiného než salašník. A také je rozdíl mezi ordinacemi a klinikami. Opravdu by bylo lépe obvolat ordinace a vědět rasu, stáří a váhu psa. I tak cena bude jen orientační.
Kdysi jsem byla s penězi velmi zle a tak jsem veta požádala, ať pejskovi dá všechno, co potřebuje, ale nic navíc, že bych to nemohla zaplatit. Řekl, že rozumí a že to tak udělá. Pes dostal veškerou péči ale žádné drahé a zbytečné nesmysly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.