Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bytelnejsi misky pro psa

Od: lena100 odpovědí: 6 změna:

Dobry den prosim o radu mam fenku nemeckeho ovcaka bude ji skoro 1rok a stale resim problem s miskou na vodu a jidlem ...ma tendenci si se vsim hrat (vim je to jeste stene ),nic v miskach nevydrzi dyl jka 5min,naji se papije , chytne do zubu a hraje si s tim bohuzel voda vylita a jaksi neni realne abych vzdy misku hledala po dvorku a co 5min dolevala vodu. ale rada bych byla zda li ma nekdo stejny problem a poradil jak ukotvit misky .diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

1x

Jo stejný problém jsem měla, vyřešila jsem to betonovou miskou na vodu 4l a na žrádlo menší mavez.cz/... od té doby je pokoj...

lena1000
hodnocení

dekuji za odpoved a jak jsou misky tezke? nase fenecka nema problem prevratit 100kg sud s vodou

borax*

To jo, ale je to beton, ono jim to není příjemné brát do tlamy. Těžká je..jdu krmit, tak ji zvážím.. :)

doplněno 08.04.13 04:21:

Takže víc jak 5 kg, ta 4l. Váha už mi to nebere je jen do pěti kilo :) Ale co ji mám je fakt pokoj, jinak všechny misky šoupala tlapama a brala do tlamy...

hoummy*
hodnocení

0x

Prilepte ty misy k něčemu :D, nebo uchytte pomocí šroubů k něčemu :)

ladaadal*
hodnocení

0x

Měli jsme stejný problém. Máme středoasiata - ten převrátí i dvoustovák sud *smich*, když je nemehlo. Nakonec to vyřešila na jídlo největší nerezová miska. Sice putuje po kotci sem a tam, ale nepřevrhne se, protože má velkou základnu. A pití jsme vyřešili velkýma kýblema od hořčice a podobně, různě rozestavěnýma po zahradě včetně kotce. Od dvou let se stejně radši napije z konve na zalévání, staré vody v bazénu nebo z kaluže.*smich*. Ale má mít denně čerstvou vodu, tak mu ji dáváme. I když mu moc nejede.*smich*

hodnocení

0x

Náše retrieverka to jako štěně dělala taky - šlapala do misek, převracela je, apod.

Nakonec jsme to vyřešili koupí těžkých kameninových misek se širokou základnou - od té doby je klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]