Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvaceni z ritniho otvoru

Od: army666* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny

Včera večer jsem si vsimnoul pár kapek krve u kocociho zachodu. Tak jsem začal pátrat a zjistil ze moje britská modrá kočička stáří cca 6měsíců má zadek od krve tak jsem ji Ho omyl a myl jsem ji i tapky pac je měla špinavé a když jsem ji tak myl tak z ní vytekl ještě nějaký sliz s trochou krve.

V záchodě jsem pak našel kapky krve a jedno maxi hovinko a a pak ještě zahrabany průjem.

Dnes ráno jsem ji kontroloval ale krev už nikde nebyla tak nevím co se může dít. Proto žádám zkušenější o radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Příčinu na dálku nikdo neurčí. Zajděte k veterináři, ať kočičku prohlédne a vyšetří, zda má v pořádku střeva atd. Ať něco nezanedbáte.

ivana525*
hodnocení

0x

Také bych doporučovala návštěvu veterináře. Není radno si zahrávat.. z vlastní zkušenosti vím, že když se u kočky čeká s nějakým problémem a ten se pak zhorší, stojí to pak daleko víc nervů, času i peněz. Už nám takhle kočka skoro umřela. Kdybychom jeli včas, mohla být zdravá za pár dní.

mike32*
hodnocení

0x

Může se jednat jen o menší trhlinku v konečníku vlivem toho " maxi hovínka" jak píšete ... pokud se krvácení již neobjevilo s největší pravděpodobností to není nic vážného.

Nicméně pro jistotu zajděte na veterinu at se na kočičku podívají ...

hodnocení

0x

Army, jak to s kočičákem vypadá dnes? *hej*

army666*
hodnocení

Tak kočka už od te doby nekrvacela. Žrala normálně a hraje si taky normalne. Veterinář po telefonu řekl na den sebrat žrádlo a potom 3 dny jen granule a kdy se to opakovalo tak knemu přijet. Tak teď je bez jídla. Ale připadá mi ze má spis zacpu protoze od toho krvaceni nebyla na velke ale jen na male.

Měla jsem s dcerou řeč a ona říkala, že když Maxík měl krev v hovínku a na konečníku, tak to byl zánět střeva. Zapomněla jsem název prášku, kterým to léčili. ;) Takže "kluka" chlupatého hlídejte a pohlaďte ho za mně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]