Moučný červ k jídlu

Od: Datum: 29.03.13 15:23 odpovědí: 18 změna: 06.04.13 13:39

Dobrý den chtěl bych se jen tak někoho zeptat jestli ste zkoušel někdo jíst tohoto červa? Nebo nějákeho podobného


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: jirbar*
Datum: 29.03.13 15:27

Určitě ano. Ale nikdy jsem ho v knedlikách nenašel.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: martin00000*
Datum: 29.03.13 15:31

*smich* jen by mě zajímalo jakou mají chuť

Od: kohoutm2*
Datum: 29.03.13 15:28

Cerva zrovna ne, ale pestoval jsem cvrcky. Osmahnuti na panvicce jsou dobry. Ale bylo s tim vic starosti, tak jsem to po par mesicich zrusil.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 29.03.13 15:33

Moje babička ho snědla. Asi jí chutnal, ale snědla ho omylem v čokoládě a ještě potmě až snědla půlku čokála rozvítila, ale říkala že jí čokoláda s moučným červami chutnala.*smich*

doplněno 29.03.13 15:34:

*čokolády

Ohodnoceno: 0x
 
Od: jeenda
Datum: 29.03.13 15:35

radeji cvrcky , je to dobra , takove placky!

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ifkali*
Datum: 29.03.13 15:37

Když Vám nebudou chutnat,tak doporučuji nabídnout hnízdícím rehkům-kominíčkům

Každý rok je fotím při krmení a na tohle je lákám.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ivinek*
Datum: 29.03.13 16:00

Jednoho sem si dal ale nebyl moučný , našel sem ho v hřibu neměl žádnou chut.

Ohodnoceno: 2x
 
Od: zepe®
Datum: 29.03.13 16:40
avatar

ja jsem jednou machroval pred ženou tak jsem ho naší želvě snědl a živého,ale asi jak jsem se bal abych se nepoblil tak jsem chut bud necítil nebo cerv je bez chuti *uf*

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 29.03.13 22:31
avatar

Jeden rok v Brně na Náměstí Svobody byla ochutnávka různé havěti, různě upravené. Pražené červy jsem ochutnala a chutnalo to jako burské oříšky, měli i brouky v karamelu a čokoládě (neměla jsem odvahu) manžel ochutnal a prý nebylo poznat, že je to brouk.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: martin00000*
Datum: 30.03.13 09:53

hledám nějaký recept nebo červi a podobně už mám obhlídlé ve zverimexu

Datum: 31.03.13 08:21
avatar

Ty už nevíš roupama, co by. I když si je třeba sám vypěstuješ, preferuji přesto vepřové. Proč?

Protože má daleko větší kejty, než nějaký cvrček, či dokonce červ!

A řízek ze cvrčka, červa či prasete - ó, to je opravdu dieametrální rozdíl. Milancukrář určitě potvrdí. Je vidět, že jsi ještě nikdy nic pořádného nesnědl. A je mi Tě proto líto.

Přijď zítra k nám na koledu. Bude bramborový salát a vepřové řízky jako deklíky od záchoda! Ať poznáš, co je dobré a nemusíš myslet na červy! *blee* Jaga.

doplněno 31.03.13 08:23:

K Tvé poslední poznámce: slušný člověk nakupuje v řeznictví. Zverimex je jenom pro zvířata /jak je z názvu nakonec patrné/,. Takže, když si nakoupíš pro sebe oběd ve Zverimexu, jsi Ty vůbec člověk?

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 01.04.13 12:56

Tak to si dovolím nesouhlasit. To by bylo na dlouhé vyprávění. Ale na moučných červech nic špatného není a jsou mňam. Když Vám je udělá někdo kdoto opravdu umí tak ani nepoznáte že jsou to červi. A když se budeme bavit o živočišné bílkovině tak 20 červů vydá za jeden řízek. Pak se divíme že máme na 100 000 obyvatel nejvíce rakoviny tlustého střeva a konečníku na světě. Tím jsem jen chtěla říct že narvaný žaludek sádlem není všechno a že by občas měl člověk přemýšlet spíše nad kvalitou než kvantitou. Neříkám že by jsme místo řízků měli jíst červy, ale občas se zamyslet fakt nad naším stravováním a jeho důsledky. Jo a nejsem ani vegetarián a ekoterorista. H

Ohodnoceno: 4x
 
Od: martin00000*
Datum: 01.04.13 15:28

přesně

Datum: 06.04.13 11:56
avatar

Zverimex je, jak z názvu patrno, pro zvířata a se zvířaty. Takže až tak bych to nehrotil, a rozhodně bych to nebral jako kriterium toho, zda je tazatel člověk.

Jinak já byc si vědomě moučné červy nedával, ale jinak jsou to taky proteiny ajsou někde na začátku potravního řetězce, což je ekoologická výhoda. A jsou národy, které si eklují krílíky, například. A, pžedstavte si, jsou tací, kteří by nevzali do úst koninu; to je, co?

Ohodnoceno: 0x
 

 

Datum: 31.03.13 20:34

Jéé :D Já je už několikrát měla s kamarádkou na cibulce na panvi :D trochu posolit a je to vynikající! Takový.. masíčko prostě, aleje to moc dobrý!

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 01.04.13 17:48
avatar

Na doporučení kamaráda pěstuji a snad i brzy ochutnám. Doporučil mi je dva dn ypřed konzumací nechat v misce s česnekem, sýrem a chili nebo kari a poté upravovat - chutnají vždy podle toho, co se jim nasype nebo čím se zasypou =)

Ohodnoceno: 2x
 
Od: martin00000*
Datum: 05.04.13 12:55

takže už jse zkoušel i živé no není to žadná špatná věc že by to špatně chutnalo ale chceto tepelně upravit dochutit a potom to bude ještě lepší :)

Datum: 06.04.13 13:39
avatar

http://www.novinky.cz/cestova…mburku-smazene-sklipkany.html Jiný stát, jiný mrav, když už experimentujete s červíky tak proč to nezkusit. Nechte si chutnat.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

Poslední otázky Poradny zvířata
Nejnavštěvovanější otázky v rubrice

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.