Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka vystrkuje jazyk

Od: huppi® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, máme dvanáctiletého perského kocoura. Poslední dobou je často vidět s vystrčeným jazykem. Prostě je v klidu, sedí a má vyplazený jazyk. Někdy maličko, ale někdy i celý. Když byl mladý vůbec nepil. Předpokládám, že u koček jazyk nefunguje jako ochlazování u psů. Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Tak se mu podívejte na zoubek ;). Vlastně na zoubky - ty maličké přední. Vypadá to, že mu vypadaly. Chtělo by to protezu :).

Nebojte, s tím kocourek bude žít dál. Spíš musíte kontrolovat zadní zoubky. Bez nich už má problémy něco ukousat, tak se tomu musí přizpůsobit skladba stravy.

no já nevím měli jsme 10-tiletého kocourka a ve předu neměl chudáček cca 2 zoubky jinak nic a nikdy mu jazýček z pusinky nevykukoval, spíš bych to tipovala na zvýšenou teplotu, a ochlazuje se.

hodnocení

1x

Jako ten rezavý kocour nebo jako černobílá kočka? :D

Dobrý, docela jsem se pobavil *palec*

figurek*
hodnocení

0x

máme kočku, která je úplně černá. Proto se jmenuje Čert. Někdy si sedne proti mě, dívá se na mě a vyplazuje na mě jazyk.

Prostě je to čert. *cert*

aneta*
hodnocení

0x

Dobrý den,nebojte se o nej jak uz tu znelo zkontrolujte mu zoubky.Ale ja mam doma 2 letou mainsko myvali kocicku a ta se prave vyplaznutim jazyku ochlazuje.

hodnocení

0x

Moje známá má kočku, která vyplazuje špičku jazyka odjakživa. Zuby má ještě všechny. Většinou to dělá když "relaxuje", má přivřené oči, nechává se drbat a přede. Na druhou stranu jsem já měl kočku 15 let starou, už zcela bezzubou (chudák už nedokázala rozkousat kolečko salámu) a ta jazyk nevyplazovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]